Du læser nu
MAGISK DAG // VEST FOR SORRENTO

MAGISK DAG // VEST FOR SORRENTO

Åh.. Hjemme på Kajen igen – jeg bruger søndagen på sofaen under dynen med piratos, “Orange is the new black” på computeren og vasketøj i fuld sving. Og når nu Danmark ikke ligefrem byder velkommen hjem med høj sol og sensommer, håber jeg at I vil bære over med, at jeg lige dvæler lidt ved Italien. Bare lidt endnu. For der er stadig fine ferie-historier at fortælle, billeder at vise og tips at dele, ikke mindst.

Nok er Amalfi-området ubærligt smukt og nærmest svømmer i lækker mad, vin og limoncello (all things good, med andre ord), men der er også mange turister. Nogle steder, for mange turister. Og da vi nåede midt på ugen var vi så mættede af udflugter og “attraktioner”, at vi droppede alt om Pompeij og Vesuv, og istedet lagde os ved poolen under et citrontræ. Lod solen skinne på vores næser, læste et par sider i en bog, plaskede i vandet og lod freden sænke sig over os. Så længe den kunne.

Omkring frokost  indfandt rastløsheden sig og vi besluttede at starte bilen og køre mod vest for at finde en lille restaurant i bjergene, hvor vi kunne få noget mad. Langt fra resten af verden. Afsted af små bjergveje, taget nede og igennem olivenplantager og små dovne byer. Over passet og ned på den anden side til vi tilfældig havnede i Marina Del Cantone. Sangens Marina. Dér hvor græsk mytologi dikterer, at sirenerne lokkede søfolk til skibbrud med deres fortryllende sang. En lille vig mellem imponerende klippeformationer fyldt af både, der langsomt vuggede i bølgerne.

Vi fandt en lille restaurant på kanten af vandet og bestilte – måske – turens bedste måltid. Simpelt, lækkert. Lod det skylle ned med et glas limoncello og slog efterfølgende mave på en solstol. Hoppede i de turkis-blå bølger og faldt i søvn i solen inden vi igen vendte bilen hjem ad de små bjergveje. Mætte, glade og totalt afslappede efter en helt magisk dag vest for Sorrento, hvor de fleste andre turister altså ikke havde fundet ud.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top