Du læser nu
WORK WEAR INSPIRATION // SÆSONENS SMÅ JAKKER

WORK WEAR INSPIRATION // SÆSONENS SMÅ JAKKER


1. Iro via YouHeShe // 2. Benneton // 3. Day Birger et Mikkelsen // 4. Selected Femme // 5. Tiger of Sweden // 6. Tiger of Sweden // 7. Isabel Marant via YouHeShe // 8. Mango // 6. Minus

Av min arm. Ferien er unægtelig slut, og jeg er tilbage på kontoret. Jeg har stadig flere Italien-historier som jeg vil dele, men nu trænger både I og jeg vist til at piben får en anden lyd 🙂 Og efter at have overstået årets sommerferie er efteråret uigenkaldeligt kommet. Da jeg igår dumpede ned i min kontorstol efter en uges fravær, tændte for computeren og åbnede mailboksen ramte virkeligheden (og efteråret, for that matter) mig i hovedet som et ubarmhjertigt bat. 307 ulæste mails. Sæt igang.

Og med efteråret og virkeligheden kommer også lange dage på kontoret, hvor jeg – efter en (indrømmet) noget slap sommer – hellere må få støvet den corporate garderobe lidt af. Jeg arbjder i en virksomhed, hvor størstedelen er (unge) kvinder. De er velklædte, smukke og dygtige. Kantinen runger af lyden fra stilletter der klakker hen over trægulvet og mit hjerte hopper et slag over, når jeg tænker over, hvor mange designertasker, der er i min umiddelbare nærhed. Lige nu. Altid. Hver dag. Det er et ret fantastisk (og ikke mindst inspirerende) sted at have sin daglige gang, og der er fuld kollegial forståelse, hvis man gerne vil tage en feriedag d. 14/11, hvor Isabel Marant for H&M lander i butikkerne.

Og selvom vi ikke har en officiel dress code og jeg principielt kan slippe afsted med det meste, så følger skabelonen nok de fleste andre steder. I dag? Sorte pumps, sorte tætte strømper, sort nederdel, sort t-shirt, lille sort jakke. Løst hår, simple smykker. Helt standard. Helt almindelig dag på kontoret. Og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det var let. For jeg synes det er en kunst, at klæde sig på kontoret – jeg kommer hurtigt til at føle mig enten konet eller som en, der bare er klædt ud som voksen, uden rigtigt at være det. Mit eneste sikre kort, når det kommer til den corporate garderobe er de små jakker. Til jeans og en t-shirt, til nederdel, til kjole. De svigter aldrig. Og deraf dette indlæg. En lille ode til sæsonens små jakker. Husk at I med koden “looklab” får 10% hos Boozt indtil d. 28/9:) Hvad har I andre mon som ‘safe card’ i arbejdsgarderoben?

 Kommentarer (9)
 • Jeg er også mega glad for de korte jakker til dagene på kontoret – dvs. mandag til torsdag, dog er dte på min arbejdsplads helt okay at have sin egen stil, men den uskrevne regel er der naturligvis altid om at klæde sig pænt, og altid være klar på et møde med udefrakommende… Den korte jakke kan komme udover casual t-shirts, og derved blive mere mig, eller også er det bare skjorte af mange forskellige slags der er en del af min garderobe, gerne i tynde og elegante materialer, men med leoprint el.lign som det ikke bliver for konet. Jeg er også ret glad for oversize kjoler i samme type materialer, for så føler jeg mig stadig som mig 🙂
  egentlig prøver jeg at klæd emig som hvis jeg skal ud at spise med tøserne, casual men pæn 🙂
  Skønt indlæg!! – god weekend, og nyd det casual look 😀

 • Kunne du måske lokkes til at lave et lignende indlæg med lange tykke strik-cardigans/coatigans til overkommelige priser? 😀

 • Da jeg kun er 18, kan jeg stadig tillade mig en del, så jeg har lidt større frihed 😉 Men for mig gælder det, at der altid skal sko på med lidt hæl, og så gerne nederdel/kjole. 🙂

 • Da jeg var yngre brugte jeg det med en lidt kæk tee under uniformen (sort blazer og sorte bukser/nederdel) men det synes jeg ikke, jeg kan slippe afsted med længere. Det er bare corporate hele vejen igennem 🙂

 • “Jeg har ikke brug for flere små jakker. Jeg har ikke brug for flere små jakker.Jeg har ikke brug for…..” Og den Iro er ellers virkelig fin…

  //B

 • eeeelsker også små jakker! den røde fra iro så jeg på en kvinde i tv for nylig, den er virkelig pæn. iro og isabel marant laver generelt de bedste, synes jeg.

  når jeg får et rigtigt voksenjob, vil jeg forkæle mig selv med en ny lille jakke 🙂

 • Jeg er slet ikke færdig med at se ferie-billeder 😉 Mht. arbejds-garderobe kan jeg virkelig godt forstå at det må være noget af en jungle at finde rundt i. Gudskelov for at jeg stadig er studerende! Jeg har dog en enkelt hvid jakke i garderoben, men min kæreste synes den er mere gammel-kone-agtig end fin. Jeg er nu meget glad for den, fordi den netop lige kan pifte en kjole op eller bare et par jeans (så gammelkone er den altså ikke – det er nok en blanding af nr. 8 og 9, som du viser) 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top