Du læser nu
VIND I HÅRET, SOL PÅ NÆSEN, LYKKE

VIND I HÅRET, SOL PÅ NÆSEN, LYKKE


For præcis en uge siden, så jeg sådan her ud. Vind i håret, sol på næsen, lykkelig. Og heldigvis lader minder (og billeder) mig holde fast i lykken, selvom sol på næsen er byttet ud med regn på paraplyen. Dansk efterår. Jeg synes egentlig, at det er meget hyggeligt. Ihvertfald de første par uger – mens regn og rusk er en kærkommen invitation til at ligge under dynen på sofaen og se serier hele søndagen uden den mindste smule dårlig samvittighed over ikke at nyde frisk luft og sjældent solskin. I weekenden tror jeg, at jeg vil lave pandekager. Og finde vinterfrakken frem. Den slags ting:)

Iøvrigt var I et par stykker, der spurgte hvor min (indrømmet; lidt tossede) kjole kommer fra. Jeg købte den (og en lignende top) for den nette sum af ?24 i en lille lokal biks. When in Rome Capri… Det er den slags kjole, som fungerer rigtigt fint, når man er på ferie, men som bliver grinagtigt fjollet, når man igen står hjemme i København. De bliver lige pakket væk, til jeg igen står under varmere himmelstrøg;) Og forresten, kan I også se den lange af kæderne til min Everie-taske her. Stadig meget glad for den:)

 Kommentarer (3)
  • Dit hår ser så fint ud på det sidste billede! Og det gør du for øvrigt også på resten af billederne. Rigtig god beskrivelse af efteråret! Jeg nyder allerede godt af varm kakao, strikkede strømper, lækkert tørklæde (længe ventet fra TGTBB) og desværre også en forkølelse.

  • Der er nok noget om dét med at når vi danskere tager på ferie, så bliver vi lige lidt mere “eksotiske” – du ved blomster og saltvand i håret, en hvid romantisk kjole eller for mit eget vedkommende blomstrede, løse kjoler, sommerhat og sand mellem tæerne. Og når jeg så lander i DK er det som om det ikke rigtig matcher min hverdag. Men på ferier synes jeg det passer godt ind…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top