GRÅ FAVORITTER TIL EFTERÅRSGARDEROBEN - Acie

GRÅ FAVORITTER TIL EFTERÅRSGARDEROBEN

1. Selected Femme frakke // 2. BikBok sweatshirt // 3. Vero Moda Wonder Jeans (= verdens bedste jeans..) // 4. Everie Lily Clutch // 5. Ganni nederdel // 6. Isabel Marant jakke // 7. Toogoodtobebasic tørklæde

Ny sæson = nye garderobeønsker…. Nu har jeg lige koncerteret hele min formue let-omsættelige råvarer fødevarer (.. flødepasta, pizzaer, caprese, tiramisu og limoncello) for efterfølgende at fortære den, så selvfølgelig indsætter den helt store trang til at forny garderoben netop nu. Never fails. Shoppestop = shoppetrang. Wawawa. Sæsonen skifter og butikkerne bugner af fine nye sager. Lige nu er jeg i gråt humør, hvilket vel er lidt paradoksalt i og med at solen faktisk skinner på denne efterårsdag. Nuvel. Ovenfor ser I mine favoritter. Frakken fra Selected kommer først i butik senere på måneden, men jeg har allerede lagt billet ind. Må. Ha. Nu. Og de grå jeans fra Vero Moda har jeg også allerede købt. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen – Vero Moda’s Wonder-model lever fuldt op til navnet og er ret wonder-agtige.

5 kommentarer

  • Elsker farven grå! Er blevet svært begejstret for nederdel i den længde, hvor den er lidt akavet, men så flot alligevel. Må simpelthen også eje det tørklæde fra TGTBB snart:-).

    Tjek vores nyoprettede blog om frivilligt arbejde i Uganda. Det ville varme! God dag.

  • Jeg er også nysgerrig på at høre om hvordan vero modas jeans er i størrelsen 🙂 Og så synes jeg trøjen fra bik bok er så fin, men kan man overhovedet købe det i københavn mere??

  • Jeg elsker også grå! Jeg er på jagt efter jeans, og disse lyder lovende! Hvordan synes du, at de er i størrelsen?

  • Vero Modas Wonder jeans er simpelthen guds gave til os med kurver. Har selv lige købt 4 par (:

  • Det er virkelig en fin frakke! Tørklædet har jeg heldigvis lige fået (og jeg tager det aldrig af). Og hvis man nu køber frakken, så ville det grå måske blive lidt for gråt-i-gråt, men dermed give anledning til at et bordeaux eller sort tørklæde kunne flytte ind!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top