Du læser nu
GRÅ FAVORITTER TIL EFTERÅRSGARDEROBEN

GRÅ FAVORITTER TIL EFTERÅRSGARDEROBEN

1. Selected Femme frakke // 2. BikBok sweatshirt // 3. Vero Moda Wonder Jeans (= verdens bedste jeans..) // 4. Everie Lily Clutch // 5. Ganni nederdel // 6. Isabel Marant jakke // 7. Toogoodtobebasic tørklæde

Ny sæson = nye garderobeønsker…. Nu har jeg lige koncerteret hele min formue let-omsættelige råvarer fødevarer (.. flødepasta, pizzaer, caprese, tiramisu og limoncello) for efterfølgende at fortære den, så selvfølgelig indsætter den helt store trang til at forny garderoben netop nu. Never fails. Shoppestop = shoppetrang. Wawawa. Sæsonen skifter og butikkerne bugner af fine nye sager. Lige nu er jeg i gråt humør, hvilket vel er lidt paradoksalt i og med at solen faktisk skinner på denne efterårsdag. Nuvel. Ovenfor ser I mine favoritter. Frakken fra Selected kommer først i butik senere på måneden, men jeg har allerede lagt billet ind. Må. Ha. Nu. Og de grå jeans fra Vero Moda har jeg også allerede købt. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen – Vero Moda’s Wonder-model lever fuldt op til navnet og er ret wonder-agtige.

 Kommentarer (5)
  • Elsker farven grå! Er blevet svært begejstret for nederdel i den længde, hvor den er lidt akavet, men så flot alligevel. Må simpelthen også eje det tørklæde fra TGTBB snart:-).

    Tjek vores nyoprettede blog om frivilligt arbejde i Uganda. Det ville varme! God dag.

  • Jeg er også nysgerrig på at høre om hvordan vero modas jeans er i størrelsen 🙂 Og så synes jeg trøjen fra bik bok er så fin, men kan man overhovedet købe det i københavn mere??

  • Jeg elsker også grå! Jeg er på jagt efter jeans, og disse lyder lovende! Hvordan synes du, at de er i størrelsen?

  • Det er virkelig en fin frakke! Tørklædet har jeg heldigvis lige fået (og jeg tager det aldrig af). Og hvis man nu køber frakken, så ville det grå måske blive lidt for gråt-i-gråt, men dermed give anledning til at et bordeaux eller sort tørklæde kunne flytte ind!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top