Du læser nu
NØDVENDIGHEDER // I MIN TASKE

NØDVENDIGHEDER // I MIN TASKE

NØDVENDIGHEDER // I MIN TASKE
Ét af de items i ser oftest er min taske. Min Balenciaga Velo med classic gold hardware. Men I ser aldrig, hvad den går og gemmer på. Og udover de obligatoriske sammenkrøllede bonner, noget cellofan fra en tandstik og uanede mængder fnuller (HVOR kommer det fra?!) er ovenstående trofast indhold.. Dette bliver således en slags søndags-ode til de ting, der følger mig gennem tykt og tyndt… 🙂

Min pung er 6 år (?!) gammel, har været stjålet og returneret igen og er noget slidt i metallukningen. Den er fra Marc by Marc Jacobs, i det blødeste skind og det første ‘dyre’ jeg nogensinde købte. Klikket hjem fra MyTheresa, ankom den indpakket i en lyserød æske foret med uanede mængder silkepapir. Ak ja – jeg er ligeså glad for den idag, som jeg var den dag jeg købte den:)

Kameraet er relativt nyt – anskaffet denne sommer og et Canon EOS M. Jeg var efterhånden noget træt af altid at tosse rundt med det store spejlreflekskamera, der tager fantastiske billeder, men fylder forfærdeligt. Derfor slog jeg til på det lille hybridkamera – jeg har investeret i en “adapter” der gør, at jeg kan bruge det med mit 50mm-objektiv og billedresultatet er fantastisk. Jeg bruger stadig mit 550D, men omtrendt 50-60% af de billeder I ser på bloggen er altså ikke taget med et spejlreflekskamera, men med dette EOS M. Jeg kan kun anbefale det til jer, der ligesom mig, går op i at tage gode billeder, men som også gerne vil have et kamera, der er til at ‘slæbe’ rundt på – fx når man vader rundt i Rom eller er på andre rejser 🙂

Den leopardmønstrede taskeparaply anskaffede jeg, da jeg boede i USA første gang. Den er købt for $9.99 i Target og jeg havde ikke regnet med, at den på nogen måde ville overleve mere end de 6 måneder jeg skulle tilbringe på den anden side af atlanten. Men det gjorden den altså. Og efterfølgende fulgte den med til Stockholm, Los Angeles og, til slut, med hjem til København igen. Skørt. En lille paraply, der har været med overalt.

De øvrige ting har ikke helt samme histore eller værdi for mig – solbrillerne fra Rayban, adgangskortet til kontoret, et bykort over Rom, en hotelkuglepen og en pakke tyggegummi. Små ting, som jeg ikke kunne undvære, men som jeg alligevel ikke har noget rigtigt forhold til. Det virker paradoksalt somehow, men sådan fylder vi jo vores liv med så meget – jeg tænker, at I er mange der kan relatere 🙂

 Kommentarer (7)
  • Hvad med passet? – man ved jo aldring, hvornår man får brug for det der bykort over Rom 🙂 Og tjek til det med cellofanet fra en tandstik, det har jeg også 😉

  • Hehe, jeg griner indeni… Indholdet som sådan matcher angiveligt en del kvinders hverdagstaske – men jeg nikker særligt genkendende til 6 årig Marc Jacobs pung (dog ikke helt samme model), Marc Jacobs nøgleringen med Token i, Ray-Bans, iPhone (dog pimpet pink) & så lige præcis den der helt-perfekte-mini-taske-paraply fra Target! Min er dog i zebra, men præcis samme historie; jeg troede heller ikke, at den skulle indgå i et symbiotisk forhold med mig de følgende mange år, efter blot et være et hep-det-regner-nu-bliver-jeg-ikke-våd køb i Miami for nogle år siden 🙂
    Så hyggeligt med et genkendende smil & en co-Target-paraply-fan 😉

  • Det er fedt når tingene får en historie og man mindes de mange oplevelser i forbindelse med det. Altså – som du også selv skriver – hvem regner med at en paraply holder så længe og kommer så meget rundt i verden? Og når den så gør det, så kan man jo aldrig skille sig af med den igen, fordi den har været med overalt. Umiddelbart har jeg ikke selv voldsomt mange ting med en historie eller værdi, men jeg tror også jeg så vidt muligt forsøger at distancere mig lidt til mine ting, så det er nemmere at efterlade dem og drage afsted (hvilket jeg håber er snart).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top