SNEAKERS & NEDERDEL I ROM - Acie

SNEAKERS & NEDERDEL I ROM

SNEAKERS & NEDERDEL I ROM SNEAKERS & NEDERDEL I ROM SNEAKERS & NEDERDEL I ROM SNEAKERS & NEDERDEL I ROM

SNEAKERS & NEDERDEL I ROM

Min uge byder på en hel del rejseaktivtet, og jeg skal både et sving forbi Helsinki og Stockholm – naturligvis i forbindelse med job… Og nu var der er jo en af jer (… host, Miriam.. ;)), der undrede sig noget over, at jeg slæber rundt på et kort over Rom. Forklaringen er åbenlys – jeg har jo lige været der for en god uges tid siden. Jeg vandrede rundt i mine neon Nike Roshe Run, knipsede løs med kameraet, testede alle de geltaerier jeg kom forbi og fyldte depoterne med pizza… Lod Rom krybe ind under huden på mig, fnes af horderne af amerikanske turister (hvorfor skal de par-tout have enten vandrestøvler på eller sokker i sandalerne!?), lukkede øjnene og forestillede mig livet i en af verdens mest storslåede hovedstæder for godt 2000år siden. Jeg er igang med at samle mine bedste indlæg i et separat Rom-indlæg, men synes alligevel, at I skulle have dette for sig. En is fra Frigidarium, et turistet storby-outfit, en pizza fra Cantina e Cucina og en lille Fiat 500 med ambitionerne i orden. Rom er ret fantastisk, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage igen en dag 🙂

8 kommentarer

 • Jaaa jeg skal til Rom om 3 uger for første gang så vil glæde mig til dit indlæg!
  Håber du når det inden da 🙂

 • Hej Marina,

  Jeg har faktisk aldrig været i Milano, men det er på listen! Måske jeg kan læse nogle tips hos dig, når du er kommet hjem igen 🙂

  KH

 • Åh, Rom. Det er simpelthen så mange år siden jeg sidst har været der, og jeg længes virkelig efter at komme tilbage igen. Næste ferie må gå til Rom 🙂 eller Stockholm 😉

 • Det ser jo fantastisk ud – jeg drømmer også om Rom i disse dage. Sådan en smuk by med så megen historie (og god mad)! Suk og længsel.

  Og hvor er du dog fin i den nederdel!

 • Mmmm, aldrig gå ned på god (italiensk!) is 🙂
  Og speaking of Italien… Jeg skal med arbejdet til Milano på torsdag. Har du nogle tips dertil (forudsat at du har været der naturligvis). Søgte på bloggen men fandt kun referencer til modeugen dernede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top