Du læser nu
SNEAKERS & NEDERDEL I ROM

SNEAKERS & NEDERDEL I ROM

SNEAKERS & NEDERDEL I ROM SNEAKERS & NEDERDEL I ROM SNEAKERS & NEDERDEL I ROM SNEAKERS & NEDERDEL I ROM

SNEAKERS & NEDERDEL I ROM

Min uge byder på en hel del rejseaktivtet, og jeg skal både et sving forbi Helsinki og Stockholm – naturligvis i forbindelse med job… Og nu var der er jo en af jer (… host, Miriam.. ;)), der undrede sig noget over, at jeg slæber rundt på et kort over Rom. Forklaringen er åbenlys – jeg har jo lige været der for en god uges tid siden. Jeg vandrede rundt i mine neon Nike Roshe Run, knipsede løs med kameraet, testede alle de geltaerier jeg kom forbi og fyldte depoterne med pizza… Lod Rom krybe ind under huden på mig, fnes af horderne af amerikanske turister (hvorfor skal de par-tout have enten vandrestøvler på eller sokker i sandalerne!?), lukkede øjnene og forestillede mig livet i en af verdens mest storslåede hovedstæder for godt 2000år siden. Jeg er igang med at samle mine bedste indlæg i et separat Rom-indlæg, men synes alligevel, at I skulle have dette for sig. En is fra Frigidarium, et turistet storby-outfit, en pizza fra Cantina e Cucina og en lille Fiat 500 med ambitionerne i orden. Rom er ret fantastisk, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage igen en dag 🙂

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top