Du læser nu
OM AT VÆRE EN KEGLE // BIANCO NUDE STRAPPY SANDALS

OM AT VÆRE EN KEGLE // BIANCO NUDE STRAPPY SANDALS

OM AT VÆRE EN KEGLE // BIANCO NUDE STRAPPY SANDALS

I aften er jeg inviteret til middag på Nose2Tail af Bianco – de vil gerne fodre mig med en burger (win) og vise mig nogle flotte sko (win)…………… Sådan gik jeg lykkeligt og tænkte, indtil virkeligheden indhentede mig igår aftes et sted omkring kl 18:42 og mit instagram-feed langsomt fyldtes med billeder fra den middag, der i mit hovedet først skulle være i aften. ‘Wait a minute, agurk’, tænkte jeg og åbnede febrilsk min inbox for at dobbelttjekke invitationen. Nej. Den var god nok. Den 24/9. Altså igår. Suk. Klassisk. Mange ting i hovedet, koster på tjekketheds-kontoen. Og sådan gik det altså til, at jeg gik glip af både burger og pæne sko. Men derfor skal I jo ikke snydes – jeg har nemlig længe været lidt lun på Tines nude strappy sandaler, for det er lige sådan nogle jeg går og mangler (som jeg også skrev her…). Måske jeg bare skulle slå til??

 Kommentarer (17)
 • Jeg har faktisk set dem fra h&m her i London, vist endda også på bud, for ikke særlig lang tid siden. Hvis du nu stadig har dem, så tilbyder jeg gerne at købe dem og sende dem, så længe du betaler porto?

 • Årw, det var da en virkelig rar kommentar ovenpå dagens tidligere overhaling:) Tusind tusind tak for ros og fine ord – de varmer mere end du kan forestille dig!

 • Kære Acie 🙂 Sender altså lige Et kæmpe kram igennem min ipad. Jeg ELSKER din blog og din måde at skrive på og ikke mindst altid så evigt fine ordentlige måde st svare alverdens spørgsmål på. Må din aften være smuk og dejlig kære du. Kram fra Signe

 • Jeg var “desværre” ikke engang hjemme, men havde flyttet den aftale jeg egentlig havde i aften, så jeg istedet kunne tage til middagen på Nose2Tail. Dobbeltdumt.

 • Puha – det var mange spørgsmål på én gang. Jeg skal forsøge, at svare så godt jeg kan:)

  Er du ked af du ikke nåede middagen? Ja, det er da ret ærgerligt. Jeg havde glædet mig – til godt selskab, god mad og at se den nye kollektion.

  Eller er du ked af du ikke modtog gratis samples ved middagen? Det spørgsmål forudsætter jo, at jeg ved/vidste om man fik “gratis samples til middagen”. I have no clue – jeg aner ikke om de deltagende har fået noget som helst, men har iøvrigt et job (og dermed en økonomi), der tillader, at jeg køber egne sko, hvis jeg har lyst:)

  Og skal vi være kede af at trækkes med et indlæg som er skjult reklame for Bianco? Skjult reklame er en ret grov anklage (fordi det er decideret ulovligt). Det her et blogindlæg om et par sko, jeg synes er pæne. Og en middag jeg var ked af at gå glip af. Om mig “selv og [mine] personlige præferencer”, for nu at bruge dine egne ord. Bianco aner ikke at jeg har skrevet det og har iøvrigt ingen aktie i det. Og jeg synes egentlig ikke, at I har noget at være kede af i den sammenhæng, hvis jeg skal være helt ærlig. 😉

  Og er dette indlæg lavet efter aftale med Bianco, eller er det et mere, hvis jeg nu laver det her indlæg, sender i så ikke nogle gratis sko? Nej, Bianco aner ikke at jeg har skrevet dette indlæg. Og jeg har hverken forhåbning eller forventning om, at de overhovedet kommer til at læse det, hvorfor jeg naturligvis heller ikke gør mig hverken forhåbninger/forventninger om, at de sender nogle gratis sko.

  Seriøst, de har indlæg er en kæmpe skævvridning af ALT hvad en blog skulle handle om. Dig selv og dine personlige præferencer. Det bliver SÅ kedeligt når et random firma kan købe dig med kedelige sko. Jeg tror det er dig, der ser en skævvridning, der ikke er der – jeg har jo hverken fået sko, middag eller penge, så jeg er svært ved at se, hvordan dette indlæg skulle være “købt”. Det er unægteligt svært (.. for ikke at sige umuligt) at skrive en (mode?)blog, hvis man ikke må nævne brands, uden at man beskyldes for at være “købt” af det pågældende brand. Hvis (modeblogger-)virkeligheden iøvrigt var, som du vist forestiller dig, så havde jeg godt nok været et dyrt bekendtskab for utroligt mange brands:) At du synes indlægget (/min blog) er kedeligt er en helt anden sag, og det står dig helt frit for. Jeg ved godt, at jeg ikke kan gøre alle tilfredse, men heldigvis er der så mange dygtige/sjove/kreative/fashionable/personlige bloggere derude, at jeg er helt sikker på, at du kan finde én (måske flere? 🙂 ), der behager dig mere end jeg har formået 🙂

  OK – jeg håber det svar nok. Ellers spørger du bare igen! 🙂

  KH

 • Er du ked af du ikke nåede middagen? Eller er du ked af du ikke modtog gratis samples ved middagen? Og skal vi være kede af at trækkes med et indlæg som er skjult reklame for Bianco? Og er dette indlæg lavet efter aftale med Bianco, eller er det et mere, hvis jeg nu laver det her indlæg, sender i så ikke nogle gratis sko?
  Seriøst, de har indlæg er en kæmpe skævvridning af ALT hvad en blog skulle handle om. Dig selv og dine personlige præferencer. Det bliver SÅ kedeligt når et random firma kan købe dig med kedelige sko.

  Hilsen en ikke retunerende besøgende.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top