Du læser nu
OUTFIT // GÅET HELT I SORT

OUTFIT // GÅET HELT I SORT

Sko – Isabel Marant // Kjole – Envii by Sofies Blog // Frakke – Monki // Taske – Everie Cph // Tørklæde – Toogoodtobebasic

Jeg er gået helt i sort for tiden. Eller. Hehe. Måske ikke på dén måde. Men de sorte outfits dominerer i min hverdag – det er bare så pokkers let og fungerer på både job og til en aften ude, som igår, hvor jeg flød ud i Sofies sofa (og i dagens anledning var trukket i hendes design), ondulerede en pizza og vendte verdenssituationen med værtinden, Christina og Tine. Sidste uge endte med at blive lidt hård, præget af lange dage, forskellige lufthavne, hoteller og ømme fødder… Så lørdagen var kærkommen og blev i store træk brugt på at sove på sofaen – kun afbrudt af et ambitiøst cykellapnings-projekt (yes.. jeg kan lappe min egen cykel and it feels good;) ). Så altså. Det var forklaringen på mit fravær. Jeg prøver, så godt jeg kan, at opdatere én gang om dagen, men engang imellem glipper det, fordi livet vil mig det anderledes. Og det er ok. Det har jeg lært med tiden. Ellers tror jeg, at jeg ville knække nakken.. Gå helt i sort, om man vil;) Anywhoodles. Mere om den slags senere – nu skal solbrillerne på og jeg vil trille ud og nyde weekendsolskinnet 🙂

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top