Du læser nu
SØNDAG I SOLSKINNET // MERE ENERGI // GIVE-AWAY

SØNDAG I SOLSKINNET // MERE ENERGI // GIVE-AWAY

Aaah… Søndag i solskinnet. Måske den bedste måde, at genoplade lidt flade batterier på. Jeg har spist brunch hos en veninde og strollet rundt i solen på Nørrebro. Depoterne er fyldt med bacon, cafe latte og et solidt skud D-vitamin – klar til at gå hovedkulds ombord i den kommende uge med mere energi.. Og dét med energien er lidt en kæphest for mig, for nu at fortsætte ad den tangent jeg slog an tidligere på dagen. Jeg blev for nogle uger siden spurgt om jeg, sammen med Sara og Healthjunkie-Sofie, ville være ambassadør for LongoVitals kampagne for ‘mere energi’. Jeg har aldrig været typen, der spiste kosttilskud (ikke fordi jeg har noget imod den slags – men det kræver jo en hvis stillingtagen at sætte sind i hvad/hvorfor/hvornår, som jeg (pun intended) simpelthen ikke har haft energi til), så jeg måtte i tænkeboks.

Sara forstod jeg (hun er den smukke), Sofie forstod jeg endnu bedre (hun er den sunde), men hvad med mig selv? Hvor hørte jeg til i det set-up? Indtil det slog mig – jeg er den travle. Jeg jonglerer et fuldtidsjob med høje ambitioner til mig selv og mit avancement, driften af Looklab som virksomhed, en blog der med årene har grebet gevaldigt om sig og et livligt socialliv. Jeg er nogens søster, veninde, datter, kæreste, faster og kollega. Jeg vil gerne nå at arbejde mere end det forventes, skrive flere blogindlæg, få taget flere outfitbilleder, deltaget i flere events, brugt mere tid sammen med mine veninder, tage oftere på legepladsen med min nevø, lave ordentlig mad (hver aften), løbe mindst 3 gange om ugen, holde mit hjem rent og ryddet, gro mine egne krydderurter på altanen, gå lange ture i weekenden, sørge for at bage flotte kager til søndagskaffen, invitere alle mine venner til middag og få læst den bunke af skønlitteratur, der hober sig op på mit natbord. Jeg vil gerne både være og nå det hele. Men hvornår er det lige, at der skal være energi til bare at være mig?

Jeg ved, at de fleste kvinder kan kende sig selv i ovenstående. Det er vores generations værste sygdom – vores egne urimeligt høje krav til os selv. Vi skal være én stor success fra vi står op om morgenen til vi går i seng om aftenen. Helt ned til mindste detalje. Og det kræver unægteligt noget energi – jeg ville lyve, hvis jeg selv mente, at jeg havde fundet nøglen til evig energi, for guderne skal vide, at jeg kan være mere død end levende efter en lang dag på kontoret. Derfor sagde jeg ja til at blive ambassadør – fordi jeg gerne ville lære. Og mindes om at energien er vigtig. Indtil videre følger jeg med på Facebook, hvor et opslag i mit newsfeed i ny og næ er en kærkommen reminder fremfor en løftet pegefinger. Et godt råd fra en personlig træner, om at huske at fange solen mens den er der eller et informativt indslag fra en diætist der giver råd om sæsonens grøntsager. Og så har jeg også selv fortalt om mine egne bedste tip til mere energi i hverdagen i et interview på Radio Nova. Jeg skal forsøge at grave klippet frem, så I kan høre det 🙂

Som ambassadør kommer jeg også til at stå på LongoVital-messen sammen med Sofie til dette års Femina Messe. Den løber af stablen i næste weekend i Forum i København, og jeg har et par ekstra billetter, som jeg gerne vil give til nogen af jer.”FEMINA Live er en messe for enhver kvinde, som ønsker at forkæle sig selv i et univers med fokus på det moderne kvindeliv ? fra sjov til alvor, fra hjemmeliv til udeliv, fra singleliv til samliv, fra skønhed til sundhed, fra krop til sjæl ? til alle sanser“. Jeg tror det bliver meget sjovt og ihvertfald ville det være hyggeligt, hvis nogen af jer, havde lyst til at komme forbi og hilse på 🙂 Jeg har 3×2 billetter, og for at komme med i lodtrækningen, skal I blot smide en smiley i mit kommentarspor – har I ovenikøbet et godt råd til mere energi i hverdagen, så del endelig, men det er ikke et krav 🙂

Konkurrencen er afsluttet, og vinderne har fået direkte besked 🙂

Konkurrencen bringes i samarbejde med LongoVital

 Kommentarer (77)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top