Du læser nu
NEW IN // MONKI OVERSIZE BOYFRIEND FRAKKE

NEW IN // MONKI OVERSIZE BOYFRIEND FRAKKE

I er et par stykker, der har spurgt indtil den frakke jeg har haft på på de sidste par outfitbilleder. Det er en ny sag og den er i butik netop nu. Jeg elsker, at den er uden krave og så synes jeg, at den har en god længde her i overgangs-tiden. En god klassisk sort overgangs-frakke, som jeg allerede har haft meget glæde af – den passer både til mine work-outfits og til mere afslappede weekend-dage. Jeg plejer ellers at stå hårdt på, at frakker og deslige ikke skal hives frem før efter efterårsferien, men i år har det altså været for koldt at vente. Derfor kom denne i brug allerede i sidste weekend. Den er udsolgt på Monkis egen hjemmeside, men fås i butik eller på ASOS lige her 🙂

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top