HAIRSPIRATION // THE LOW MESSY BUN - Acie

HAIRSPIRATION // THE LOW MESSY BUN

 HAIRSPIRATION // THE LOW MESSY BUN

For tiden sidder mit hår ofte i en low messy bun, med let toupering for fylde i “baghovedet” – der er intet innovativt eller nyskabende over det, men if nothing else, kan dette indlæg så fungere som en reminder for en særdeles velfungerende frisure for de af jer, der har langt hår… Den er både praktisk og pæn, men uden at være for voksen – og særdeles anvendelig. Både til en aften ude og til hverdag på kontoret, hvor jeg er træt af at efterlade et spor af lange lyse hår på både sort office wear, samt kontor- og kantinestole. Så ja. En hårfavorit for de langhårede. Klassisk, pæn, ung og lidt dressy. 4 gode adjektiver til én frisure 🙂

For det “bedste resultat” touperer jeg håret på toppen af hovedet, samler det i en hestehale med elastik nederst i nakken, hiver lidt i håret på toppen af hovedet for at undgå, at frisuren bliver for “stram”, og samler til sidst hestehalen i en tilfældig knude. Meget simpelt altså. Sådan kan jeg bedst håndtere lide mine frisurer.

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top