Du læser nu
WEEKEND-PLANER GALORE

WEEKEND-PLANER GALORE

WEEKEND-PLANER GALORE
Næsten weekend og jeg klamper afsted på tastaturet for at kunne slukke computeren, lukke døren til kontoret og spæne hjem så hurtigt som bare mulig. Min weekend er pakket med alt mulig sjovt og hyggeligt – blandt andet har verdens sødeste mor fødselsdag (hip-hip og tak for godt vejr), der er bøffer der skal onduleres på MASH, en nevø der skal underholdes og ikke mindst vil I kunne finde mig på Femina-messen på søndag, hvor jeg sammen med Longovital og Sofie forsøger at sprede lidt ekstra energi i efteråret (hvad det lige går ud på, kan I læse mere om her). Er der nogen af jer, der mon har tænkt sig at komme forbi og sige hej? Det kunne være hyggeligt! 🙂

Billedet er fra Italien. Fra den dag vi kørte fra Sorrento til Rom, spiste verdens bedste caprese og parma i en lille flække undervejs, afleverede cabrioleten og tjekkede ind en spytklat fra den Spanske Trappe. Sådanne minder giver nemlig mig lidt ekstra energi i hverdagen, og så passede det jo sådan set meget godt ind her. Outfittet er iøvrigt det samme, som jeg havde på på sidste outfit-billede. Præcis det samme. Bortset fra tykke strømper, varme sko og vinterfrakke. Det er da ret sjovt, at tænke på:)

 Kommentar (1)
  • Jeg var jo så heldig at vinde to billetter til Femina-messen her på din blog, men desværre var jeg forhindret i at deltage i dag, hvor billetterne gav adgang, men jeg er sikker på at min nabo (som er på barsel – så er man jo aldrig forhindret) har haft en hyggelig dag på messen. Hun blev i hvert fald glad, da jeg gav hende dem i går 🙂 God weekend – det lyder som om du går en fantastisk en i møde!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top