OUTFIT // Moss CPH & Monki - Acie

OUTFIT // Moss CPH & Monki


Mhmm.. Onsdag og jeg er på vej til Stockholm. Igen. Denne gang er det dog kun en lyntur, og jeg er allerede hjemme igen i aften. Jeg har en del rejsedage for tiden, og selvom det er rart at komme lidt ud i den virkelige verden (istedet for at sidde og klampe i tastaturet på kontoret), så føles rejsedage altid helt vildt ineffektive, og den dårlige samvittighed over alt det jeg burde få ordnet mens jeg istedet bruger tid i transit nager i baghovedet. Jeg er sikker på at I andre working ladies kan relatere:) Outfittet har I allerede set noget af – fra en langsom søndagsstroll i weekenden iført Moss CPH leonederdel, Isabel Marant sneaks og frakke fra Monki. Og selvfølgelig favorit-tasken fra Everie.

4 kommentarer

  • Du er altså en meget travl dame!! 😉 Men du ser nu stadig helt fantastisk ud og dejligt at se, at du er glad for tasken!! 🙂

  • Den taske er bare så fin – har den selv i grå, og jeg er simpelthen så glad for den! 🙂

  • I know the feeling! Indenfor en måned har jeg haft 4 rejser hvor 2 af dem har været og er (skal af sted igen i næste uge) med overnatning. Man kommer max bagud og får mega stress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top