Du læser nu
OUTFIT // Moss CPH & Monki

OUTFIT // Moss CPH & Monki


Mhmm.. Onsdag og jeg er på vej til Stockholm. Igen. Denne gang er det dog kun en lyntur, og jeg er allerede hjemme igen i aften. Jeg har en del rejsedage for tiden, og selvom det er rart at komme lidt ud i den virkelige verden (istedet for at sidde og klampe i tastaturet på kontoret), så føles rejsedage altid helt vildt ineffektive, og den dårlige samvittighed over alt det jeg burde få ordnet mens jeg istedet bruger tid i transit nager i baghovedet. Jeg er sikker på at I andre working ladies kan relatere:) Outfittet har I allerede set noget af – fra en langsom søndagsstroll i weekenden iført Moss CPH leonederdel, Isabel Marant sneaks og frakke fra Monki. Og selvfølgelig favorit-tasken fra Everie.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top