VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER - Acie

VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER

VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER

VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER

VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNERVIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNERVIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER

VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER

VIND I HÅRET, SNAPS OG GODE VENNER
Aaaahhh… Venne-weekend på landet – lange gåture, vind i håret, snaps, sild og varmrøget laks fra den lokale fiskemand, spil, rødvin, sofahygge, og mange grin. Et par stikord fra min weekend – jeg nåede aldrig at opdatere inden jeg tog afsted, men de af jer der følger med på Instagram (@acieagurk) har nok opdaget at min weekend har stået i afkoblingens tegn. Mobilen meldte “no service”, jeg havde lagt computeren hjemme og tv’et blev dårlig tændt hele weekenden. En ren energi-indsprøjtning altså:)

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top