Du læser nu
JOB, REJSER OG DET DER FÅR DET TIL AT HÆNGE SAMMEN

JOB, REJSER OG DET DER FÅR DET TIL AT HÆNGE SAMMEN

JOB, REJSER OG DET DER FÅR DET TIL AT HÆNGE SAMMEN

1. Sweatshirt – BIKBOK // 2. top – BIKBOK // 3. Top – BIKBOK // 4. Nederdel – BIKBOK // 5. Pencil skirt – BIKBOK // 6. Nederdel – BIKBOK // 7. Infamøse leo-sneaks – H&M

“Du er altså en meget travl dame!!” skrev én af jer til mig igår aftes. Og ja. Det er nok rigtigt nok. Ikke mere travl end så mange andre, men stadig relativt travl. Der er mange planer, ønsker og forventninger, der skal gå op i en højere enhed. Igår landede jeg på sofaen kl 19 efter venne-weekend i sommerhus (med – indrømmet – for meget hygge og for lidt søvn). Kl 00:25 stod jeg i lufthavnen, hentede og tog imod, og kl 08:45 sad jeg på pinden og klampede i tastaturet. Og lige nu sidder jeg på et fly på vej til Oslo, hvor jeg bliver natten over indtil jeg imorgen aften igen kan plante enden hjemme på Kajen. Og det er ikke brok det her. For jeg har selv valgt det, og jeg trives ubetinget bedst med mange bolde i luften og høj fart.

Men det er også vigtigt for mig, at der er balance.. Og uden at jeg nu skal gå i cirkler om det der ambassadørskab (det her indlæg er på ingen måde en del af hverken ambassadørskab eller andre aftaler.. det er blot min egen personlige reflektion). Som jeg har nævnt, så var det for mig ikke et af de samarbejder, der har ligget mest lige for i min egen optik. Altså. Jeg skulle tænke over den og hvordan jeg passede ind – hvorfor de overhovedet havde tænkt på mig… Men når det er sagt, er det formodentlig ét af dem, der – på et personligt plan – har været mest givende.. Fordi det har tvunget mig til at reflektere over det der med måske at strække sig selv lidt for tyndt, og til at tænke over, hvilke ting der giver mig mere energi, og får tingene til at hænge sammen, når man igen-igen-igen står i en lufthavn, har sovet 4 timer, har misset 14 deadlines og iøvrigt arbejdet 60+ timer den forgange uge…. For det er de små ting – ihvertfald for mig. Og selvom jeg måske godt bare lige kunne bruge en tidlig mandag på job, en stille aften på sofaen og en nat i egen seng, så er det ok, at det ikke kommer til at ske – for istedet har jeg undersøgt at både BIKBOK og H&M i Oslo holder åbent helt til 22, jeg ved at hotellet laver en helt vildt god cæsarsalat (hej room-service) og at jeg har 2 gode film på computeren, som jeg vil se, mens jeg ligger i karbadet og drikker et glas vin.. Så ja. Det er min mandag aften, og det bliver altså rart og energi-givende.. selvom det jo egentlig er job 🙂

 Kommentarer (6)
  • Godt indlæg Acie! Weekend og ferie er dejlig, men det er hverdagen, der er mest af, så det er bare om at finde de små ting, der får det hele til at hænge sammen 🙂 Hephep!

  • Puha får jo nærmest sved på panden bare af at læse det der… 😉 Probs til dig, for at du kan få det hele til at løbe rundt, jeg er sikker på jeg selv ville være faldet om for længst

  • Argh æv med kl. 22. Lander i Oslo kl. 2120 i aften, så det når jeg vist ikke.
    Og dette og foregående indlæg kommer virkelig på det rette tidspunkt. Hverdagen er lige lovlig hektisk lige nu, og jeg føler, at jeg kun lige gør det godt nok, til at jeg ikke behøver græmmes over min egen indsats. Hverken i forhold til familie, job og blog.

    Har nu lagt to fridage ind i kalenderen, så jeg får tid til at puste lidt ud. Desværre ligger de først i slutnovember. Har brug for dem nu…

  • Har du et link til bluse nr. 2, eller har du set den i butikken?
    Kan simpelthen ikke finde den på deres hjemmeside – og den er jo SÅ lækker! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top