Du læser nu
VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ

VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ

VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZVIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ VIND // SPA-OPHOLD I SCHWEIZ
Kan I huske sidste efterår, da Tine, Chris og jeg var i spa i Budapest? Det var én af de bedste rejseoplevelser i hele mit liv (big words, I know.. men det er altså sandt). Efteråret havde været virkelig hårdt og stresset og jeg lå syg i 1½ uge inden vi skulle afsted. Heldigvis nåede jeg at blive frisk inden afgang og den her tur i spa var den perfekte start på en virkelig god weekend. Både fordi det var fantastisk at lade kroppen blive blødt op af det varme vand, men også fordi jeg var afsted med to af mine bedste veninder, og vi grinede så meget, at jeg havde ondt i mavemusklerne på resten af turen. Det var som om, at det hele bare løste op – al stress og sygdom forlod kroppen og blev istedet afløst af varm afslapning. Ak ja. Sådan en tur kan jeg godt anbefale – så dermed også et tip om at I kan vinde et spaophold på berømte La Reserve i Schweiz til en værdi af 25.000kr, i forbindelse med “Mere Energi”-kampagnen. I kan deltage lige her 🙂

Indlægget bringes som led i mit ambassadørskab for “Mere Energi”-kampagnen. Det kan I læse mere om HER 🙂

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top