Du læser nu
OUTFIT // GRÅ SELECTED FRAKKE

OUTFIT // GRÅ SELECTED FRAKKE

OUTFIT // GRÅ SELECTED FRAKKE OUTFIT // GRÅ SELECTED FRAKKE

Ahh… Fredag eftermiddag og jeg er helt klar på at sove weekend:) Min weekende består heldigvis primært at planer i meget lavt tempo, 0g det er velbehøvet, for når tingene går stærkt i løbet af ugen har jeg brug for at kunne sumpe i min sofa i løbet af weekenden. Og være helt vild langsom. Anyhows. Det var ikke dét det skulle handle om. Derimod skulle I have et outfit fra den forgange uge , hvor jeg sportede min nye frakke fra Selected. Den er ret nice, og har noget Marant over sig, hvis I spørger mig. Altid et plus i min bog 😉 I kan finde den online her!

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top