Du læser nu
WEEKEND-OUTFIT // LEOPARD + BORDEAUX

WEEKEND-OUTFIT // LEOPARD + BORDEAUX

  Sko – H&M // jeans – Vero Moda // skjorte – Monki (gammel) // frakke – H&M (gammel) // clutch – Everie CPH

Ahh… Død weekend på Kajen – jeg har været til babyshower (.. lige om lidt er jeg nemlig faster til to:) ), spist burgere fra Nose2Tail The Diner, været på udsalg i Magasin og spist brunch med venner på Von Fressen på Vesterbrogade. En helt igennem god weekend, fyldt med alle de ting jeg bedst kan lide og de mennesker jeg holder allermest af. Mit outfit var iøvrigt meget casual i anledningen af weekend – den bordeaux frakke er fundet frem fra gemmerne, og jeg er stadig ligeså glad for den, som jeg var sidste år. Derudover er jeg også hoppet med på leo-slipons-bølgen, som er både fine, behagelige og affordable… Og ja – så sværger jeg stadig til Vero Modas wonder jeans. De er virkeligt gode 🙂

Føler mig iøvrigt noget blegnæbet på for tiden – ikke fedt. Efteråret er ubarmhjertigt i den henseende. Heldigvis drager jeg i denne uge mod varmere himmelstrøg på et ret fantastisk eventyr, som det har kriblet i mine små fingre for at fortælle jer om i snart mange måneder; tilbage i juni dumpede der en invitation ind i min inbox. Om jeg ville med? Jo tak. Destinationen: en levende asiatisk metropol, som både kinesere, malajer og eurasiere kalder hjem. Her møder Asien den vestlige verden i keywords som shopping, mad, natur, wellness, kultur, histoisk og moderne arkitektur, globalt køkken, lokale specialiteter og turisme. Jo. Jeg glæder mig ret meget – er der mon nogen der kan regne ud, hvor jeg skal hen?

 Kommentarer (10)
  • Jeg er fælt misundelig. På dine leo slipons, som jeg jo muligvis har skrevet verdens længste og mest skitzofrene indlæg om, på din forestående rejse, som jeg ikke TÅLER at høre mere om, jeg har nok vinter depression som det er – og på din urimeligt pæne udsigt, der så ofte flankerer dine outfitbilleder. Det er m.a.o meget synd for mig og du gnider dagligt salt i såret. Jeg fortjener en varm kakao med skumfiduser – SNART:)

  • Oh no, så sidder man bare her tilbage, efterladt, men heldigvis ikke alene. Jeg går ud fra at det er Singapore (eftersom Emily også har nævnt det på sin blog), men uanset hvor i verden det er, så glæder jeg mig til at følge med fra sidelinjen! Asien er et vidunderligt sted 😀

  • Shanghai?

    Jeg er også begyndt at elske de wonder jeans, de er jo så behagelige og billige. Men mister dine i sort og meget hurtigt farven? Altså som i virkelig hurtigt? Det er lidt en skam, for jeg er virkelig også fan!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top