Next stop // Singapore

Next stop // Singapore
Åååh – endelig! Efter mange måneders venten sidder jeg nu i gaten. Foran venter 12 timer i luften, før et fantastisk eventyr kan begynde i Singapore! Jeg har naturligvis kameraet med og glæder nu til at dele indtryk og oplevelser med jer undervejs – så hæng lige med; de næste par dage bliver opdateringerne både hyppigere og sjovere end jeg præsterer på en normal død arbejdsuge:)

7 kommentarer

  • Singapore minder mig altid om den der leg, hvor man skal gætte en hovedstad. Vi grinede = Oslo, Køb en pige = Beiruth og Syng en grøntsag = Singapore. Det var min yndlings. 😀

    Aaaanyway, god tur! 😉

  • Jeg forventer at føle, at jeg er der okay? Med solhat og drink med paraply i, okay? Og kom så hjem igen, mega hurtigt.

  • I knew it!! Jeg glæder mig helt vildt til at følge med fra sidelinjen – med en så stor mængde nysgerrighed og rejselyst, så er du jo helt oplagt at sende afsted på sådan en tur!

  • Hav en fantastisk tur! Singapore er det mest fantastiske sted – det bedste fra Østen og Vesten, samlet i ét lille land 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top