Du læser nu
GOODNIGHT SINGAPORE

GOODNIGHT SINGAPORE

Selvom klokken kun netop har passeret 16 hjemme i København, har min krop allerede omstillet sig til Singapore-tid, og ligger derfor under dynen og er helt klar på 9 timers søvn, inden der er dømt morgensvømning (roof top infinity pool = I’m there) og overdådig morgenmadsbuffet imorgen tidilig… Der er mange indtryk og oplevelser der skal fordøjes – en fantastisk middag, der gav mulighedfor at smage alt fra det  Singaporianske (!?… ok.. I made that word up) køkken til hyggeligt selskab og en tur forbi et lokalt supermarkede, hvor Emilyvi gik i stå over tang-chips, kokosvand, Aloe Vera-drik og disposable panties. I kan nok høre, at der ikke er dét, man ikke kan opleve i Singapore:)

 

 Kommentarer (7)
  • Aj det lyder som om at du bor på Marina Bay Sands ?? 🙂 Havde de fedeste 14 dage i Singapore i sommerferien :)Det er den vildeste by!

  • Det lyder meget spændende! Tag gerne billeder af tøjbutikker, hvis du kan. Jeg har hørt, at de også skulle have vintage butikker med Chanel etc..

  • Hvor ser det bare helt fantastisk ud 😀 Godt man ikke er misundelig 😉 Må i få en fantastisk dejlig tur. Her har jeg hældt vand udover min Mac og den vil ikke tænde, det er næsten lige så spændende som at være i Singapore…

  • Ej, hvor vækker det minder fra mit første møde med en asiatisk kultur! Det er så anderledes, og man bliver jo virkelig revet med. Håber I får nogle rigtig gode oplevelser – det lyder i hvert fald sådan! Læste også en artikel om Singapore i dag, og det lyder som en must-see destination!

  • Vil virkelig gerne vide, hvad disposable panties er lavet af. Det kan vel ikke være almindeligt stof, for så er de vel ikke disposable mere?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top