Du læser nu
SINGAPORE // MORGEN RITUAL

SINGAPORE // MORGEN RITUAL

Et morgendyp med udsigt over Singapores Skyline…

Hotelseng… No words needed.

Morgenmad extraordinaire… Der står en lille mand i hvidt forklæde og laver mig en omelet hver morgen – gid virkeligheden også var sådan hjemme på Kajen;)

Mine (ellers noble) ambitioner om at blogge hele tiden, blev lige midlertidigt afsporet af stramt program og en tidsforskel, der kan drille lidt, men jeg tænkte, at selvom klokken nærmer sig min 17o’clock cocktail her i Singapore, så er I nok et par stykker, der endnu kun er ved at få øjne, så hvad mere passende end at dele nogle morning-moments fra 10.000km væk. Park Royal Hotel på Pickering kan være et af de smukkeste hoteller jeg nogensinde har boet på, og som led i programmet her i Singapore har vi også været rundt og se andre hoteller i byen (ellers kan vi jo ikke lave ordentlige rejseguides til jer;) ), og omend standarden overall er utroligt høj, så vil jeg vove at påstå at Royal Park Hotel Pickering er det smukkeste af dem alle:)… Og så er der altså ikke noget der kan slå en morgendukkert med en helt utrolig udsigt over byen – den oplevelse er arkiveret på en af de fremmeste sider i min mentale skrapbog… H.e.l.t. v.i.l.d.t.

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top