Du læser nu
SINGAPORE // OUTFIT & DRINKS

SINGAPORE // OUTFIT & DRINKS

SINGAPORE // OUTFIT & DRINKS SINGAPORE // OUTFIT & DRINKS SINGAPORE // OUTFIT & DRINKS

SINGAPORE // OUTFIT & DRINKS

Vi har fået drukket os nogle cocktails her i Singapore. Det hører ligesom med, når man er i byen, der er fødested til én af de mest trofaste gæster på drinkskort verden over; Singapore Sling… Den skal I nok høre meget mere om (for den er så god, at den kræver sit helt eget indlæg), men det her kan imellemtiden handle om Singapores natteliv. Billederne hér er fra klubben med det sigende navn 1-Altitude – den ligger under åben himmel i 280meter højde. Jep. 280meters højde. Det er ret imponerende, at få sin cocktail serveret på toppen af Singapore. Virkeligt imponerende faktisk. Og selvom jeg ikke er decideret højdeskræk, så gav det alligevel et sug i maven, at gå rundt deroppe under åben himmel på stilletter og med en cocktail i hånden – altså ikke noget med at snuble;)

 

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top