Du læser nu
En dag i Paradis

En dag i Paradis


Ahhh… Fredag og næsten weekend – ikke dårligt, når man startede ugen med at vågne i Singapore, men iøvrigt også har nået en næsten fuld uge på kontoret. Nuvel. Voksenlivets glæder;) Og når Singapore leverede et skud solskin og hvide sandstrande på falderebet, så rækker energien unægteligt også lidt længere.

Disse billeder blev taget i mandags, hvor vi besøgte Sentosa Island, der i høj grad er en ‘resort island’ med forlystelsesparker, strande og underholdning.. Vi nåede at grave tæerne ned i det hvide sand, drøne afsted i mini go-carts (Emily er ikke overraskende en værre fartdjævel, som jordede mig med adskillige længder… jeg ville ønske at jeg havde billeder af os..) og drøne rundt på Segways (.. yeah.. that’s right.. igen ville jeg ønske at jeg havde billeder..). Åh ja – det var altså en god dag; fuld af barnlig glæde og grin, hvilket jo alligevel ikke sker så tit, for sådan nogle damer som os, der hastigt nærmer os de 30;)

 

ENGLISH RECAP: I realised that I have a lot of German readers, so I really should get better at adding a few lines in English… Please hassle me if I forget from time to time! Anyhow – this is just a few shots from Monday in Singapore. We spent the day on Sentosa Island and it was like Paradise on earth! The infusion of sun and heat was also the sole reason I made it through this week – almost weekend now. Can’t wait!

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top