Du læser nu
Opskrift // Bløde lækre chocolate chip cookies

Opskrift // Bløde lækre chocolate chip cookies

 Opskrift // Bløde lækre chocolate chip cookies

Aaahh… Weekend på Kajen – efter perioder, hvor jeg har haft travlt og haft mange rejsedage, får jeg altid sådan lyst til at være huslig. Til at bage. Ordne. Hygge. Rende rundt i min egen lille rede og være hjemme – i helt lavt tempo. Og da jeg igår efterlyste lidt bageinspiration på Facebook, blev der foreslået cookies. Endda af én jeg skal bespise senere idag, så det virkede oplagt, at imødekomme det ønske – fordoble bageglæden:) Og opskriften skal I ikke snydes for – den er let, lækker og oplagt på sådan en våd November-weekend, hvor alle burde fordrive tiden i hyggelige rammer indendøre.

OPSKRIFT – Bløde Chcocolate Chip Cookies, 10-12 stk

– 115g smør i tern

– 180g brun farin
– 1 stort æg
– 1 tsk vaniljesukker
– ½ tsk bagepulver
– en knivspids salt
– 160 g mel
– 200g hakket mørk chokolade (jeg brugte 70%)

Smør og farin piskes sammen med en elpisker (det kan godt klumpe lidt sammen) og herefter tilføjes æg og vaniljesukker. Mel, bagepulver og salt blandes i en anden skål og den våde og den tørre skål mikses efterfølgende sammen (det er jo “the american way”.. jeg tror ikke, at hele projektet falder til jorden, hvis man bare blander det hele i én skål, men nu kan man jo ligeså godt gøre det på autentisk vis…). Til slut vendes den hakkede chokolade i dejen, som efterfølgende fordeles på bagepladen – sæt ca. 1 stor spiskeske på bagepladen, og husk at holde god afstand mellem klatterne, da de jo flyder ret kraftigt ud:) Bag dine cookies ved 200 grader (forvarmet ovn, almindelig varme) i ca. 9 minutter, og spis dem efterfølgende under dynen på sofaen med dit yndlingsmagasin og en kop kaffe;)

 

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top