Du læser nu
Outfit // Doven søndag i Selected Femme frakke

Outfit // Doven søndag i Selected Femme frakke

Outfit // Doven søndag i Selected Femme frakkeOutfit // Doven søndag i Selected Femme frakke Outfit // Doven søndag i Selected Femme frakkeOutfit // Doven søndag i Selected Femme frakke Outfit // Doven søndag i Selected Femme frakke
Åh… Mine cookies blev igår aftes fortæret af Pix med et “de’ mega go”, mit hjerte smeltede og lørdagen endte efterfølgende et sted omkring kl 21:30. Det vilde liv, med andre ord. Som iøvrigt fortsatte idag iform af den mest dovne søndag længe. Mens regnen slog på ruderne, gemte jeg mig under dynen til langt ud på formiddagen og væltede kun ud for at mødes med Tine og Sof, drikke en varm kakao og spendere 1½ time på Magasins boligetage, som gav afkast iform af nye servietter fra Ferm Living og Bloomingville. Verdens langsommeste og ineffektive dag, altså. Det har været rart:) Og får nu, at lade mit outfit afspejle sindsstemningen hoppede jeg i gamle jeans, en sweatshirt, frakken fra Selected og mit bløde navy Toogoodtobebasic-tørklæde. Helt basic. Meget søndag.

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top