Du læser nu
Indretning // HAY About a Chair

Indretning // HAY About a Chair

Indretning // HAY About a Chair Indretning // HAY About a Chair
Mit yndlingshjørne på Kajen har fået en ny beboer – nemlig HAY’s ‘About a Chair’ i en polstret grå med sorte ben. Jeg kan godt lide dens simple udtryk, og at den ikke fylder for meget i rummet. Når det er sagt er det ikke en rigtig flyder, men snarere dér hvor jeg sidder og bladrer magasiner igennem, læser skønlitteratur eller bare sidder og tømmer hovedet, med udsigt over vandet. En anden beboer i yndlingshjørnet er iøvrigt kobber-hoptimisten, som i øjeblikket bærer lidt præg af at være Pix’ mest foretrukne legetøj når han er på besøg – men de små fingre kan få lov til alt, så ikke et ondt ord herom. Til gengæld ville jeg høre om nogen af jer har tips til, hvordan jeg igen kan få hoptimisten fin og shiny? Jeg har hørt noget om at pudse den i ketchup? Er det mon en røver?

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top