Indretning // HAY About a Chair - Acie

Indretning // HAY About a Chair

Indretning // HAY About a Chair Indretning // HAY About a Chair
Mit yndlingshjørne på Kajen har fået en ny beboer – nemlig HAY’s ‘About a Chair’ i en polstret grå med sorte ben. Jeg kan godt lide dens simple udtryk, og at den ikke fylder for meget i rummet. Når det er sagt er det ikke en rigtig flyder, men snarere dér hvor jeg sidder og bladrer magasiner igennem, læser skønlitteratur eller bare sidder og tømmer hovedet, med udsigt over vandet. En anden beboer i yndlingshjørnet er iøvrigt kobber-hoptimisten, som i øjeblikket bærer lidt præg af at være Pix’ mest foretrukne legetøj når han er på besøg – men de små fingre kan få lov til alt, så ikke et ondt ord herom. Til gengæld ville jeg høre om nogen af jer har tips til, hvordan jeg igen kan få hoptimisten fin og shiny? Jeg har hørt noget om at pudse den i ketchup? Er det mon en røver?

13 kommentarer

  • Kan desværre ikke svare dig på, om ketchuptrikket virker – men vil lige høre dig, hvor din fine marmor-ish fyrfadsstage er fra?

  • Pudsemiddelet til kobber hedder Brasso og virker fint sammen med et stykke bomuldsstof 🙂 Men Acie, ellers prøv at putte noget ketchup (eller pomfritsauce fra McD) på en 50-øre, så sker der sager! Omend det virker, ville jeg personligt nok gå efter Brassoen 🙂

  • Jeg tror man kan få sådan noget bestemt creme-lignende noget til at rense kobber med. Det mener jeg i hvert fald at kunne huske, at mine forældre havde, da jeg var mindre. Men hvad navnet er på det, har jeg glemt.

  • Jeg lavede i sommers tomatsuppe i en kobbergryde, det smagte slemt og meget brændt! Gryden blev nærmest opløst. Så ja, der sker et eller andet, når kobber og tomat mødes 🙂

  • Ketchup virker! Dog bliver den hurtigt oxideret igen, så køb noget rigtigt pudsemiddel til kobber. Det kan købes i alle supermarkeder og virker bedre en ketchup 😉

  • Den med ketchup’en er en (ildelugtende) sandhed! 🙂 Lad det sidde lidt, og puds så! 😛

  • Hvis det passer med ketchuppen, mon ikke det så er eddiken i det der virker? Vi har kobbergrydder og jeg tror min mand pudser dem engang imellem med citron og… Salt?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top