Du læser nu
Hairspiration // All Things Dapper

Hairspiration // All Things Dapper

Hairspiration // All Things Dapper Hairspiration // All Things Dapper Hairspiration // All Things Dapper
Som I læser dette sidder jeg i frisørstolen (for første gang umindelige tider…) og med mig har jeg taget et par billeder af Stine, som jo må have verdens pæneste hår. Det gik op for mig forleden (da jeg så disse billeder) var helt vildt langt og tungt mit hår var blevet – det må der gøres noget ved, og jeg har derfor afsat et par timer i eftermiddag til afstressende selvforkælelse, som belønning for et heftig Oktober måned:) Og nu vil jeg altså gerne ligne Stine, som har det der helt perfekte pandehår (… øh, og perfekte meget andet i øvrigt.. jeg stiller mig lige over i hjørnet og girl-crusher lidt..). Iøvrigt bliver det Ziska & Sonberg på Nordre Frihavnsgade, som får lov til at klippe i lokkerne – så må I jo efterfølgende vurdere om det var et godt eller dårligt valg 😉

 Kommentarer (8)
  • Ihh nu har jeg kigget 3 gange efter resultatet – elsker også Stines hår – så glæder mig til at se hvad din frisør lige kunne trylle :-)) Du har jo selv super lækkert hår – men det der pandehår er altid lidt grænseoverskridende at kaste sig ud i jo.. men man skal jo turde hoppe engang imellem 🙂
    Kh Tina

  • Pøj pøj med lokkerne. Selvom jeg nu i forvejen synes, at du har et virkelig lækkert hår! Vi vil se før og efter billeder!

  • Fint hår. selvom jeg må indrømme jeg kun kommenterer om hvor meget jeg dog savner mit elskede Nørrebro når jeg ser disse billeder *suk*

  • God fornøjelse! Jeg har stadig traumer over mit sidste frisør besøg hvor frisøren gik bersærk og klippede meget mere end aftalt af. Nu er det så småt en længde hvor jeg kan holde ud at se det i spejlet igen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top