Du læser nu
Inspiration // Julegaveønsker 2013

Inspiration // Julegaveønsker 2013

1. Glasklokke fra Notradame // 2. Mags SOFT sofa fra HAY // 3. Sorte mellemlange støvler fra EMU // 4. Sengetæppe fra HAY i mintgrøn // 5. Cashmere beanie fra Toogoodtobebasic i grå eller sort // 6. Jeg har sprunget 6 over og lader som ingenting… // 7. Cashmeretrøje fra Magasin // 8. Royal Copenhagen Blå Elements frokosttallerkner // 9. Mini Sparkle øreringe fra ByBiehl // 10. Klassiske sorte Pigalle 100mm i sort eller nude.

Én af jer efterlyste forleden lidt inspiration til juleønsker – og hvad I ønsker skal I få (… pun intended), så ovenfor ser I nogle af mine. Der kommer sikkert flere til som vi nærmer os d. 24. December, men dette er da en start.. Mine juleønsker ender altid med at være sådan nogle ting, som man ikke liiiiige får købt i løbet af året – fordi de ikke virker presserende, men snarere er klassiskere (.. som man jo egentlig burde prioritere, men det er en anden snak). I år ønsker jeg mig halvdelen af HAY til min lejlighed (.. you can call me yuppie), varme ting i cashmere, et par varme EMU-støvler, som jeg kan bruge til og fra job, frokosttallerkner fra Royal Copenhagen, fine klassiske øreringe og et par helt klassiske sorte eller nude pigalle til kontor- og aftenbrug… På en eller anden måde hører de vel bare til den corporate garderobe om man vil det eller ej, non?! 😉 Er I begyndt at tænke over juleønsker endnu, eller er jeg alt for tidligt ude?! (… det er iøvrigt meget out of character, men nu blev jeg jo spurgt.. så altså).

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top