Du læser nu
Shopping i Singapore // Orchard Road

Shopping i Singapore // Orchard Road

Åhh… Endelig fredag og her op til weekenden drømmer jeg mig lidt tilbage til varmere himmelstrøg og Singapore. Nu hvor indtrykkene efterhånden har haft chance for at bundfalde lidt, finder jeg konstant nye nuancer ved byen, som jeg slet ikke kaperede, da vi faktisk stod midt i det… Ikke destomindre er det altså et rart sted – og sådan et sted, man da godt kunne drømme lidt om at blive expat en dag:)

De her billeder er fra Orchard Road, som er Singapores helt store shoppingstreet – hér ligger Chanel, Louis Vuitton og Hermes dør om dør, og gaden er ét langt mekka af gigantiske malls. Her kan man få alt. Og det er virkelig sjovt at opleve, hvordan de meget dyre mærker virkelig er crazy populære i Asien – Louis Vuittion har fx intet mindre end 7 butikker i Singapore (.. og Singapore er størrelsesmæssigt lig Bornholm). Selv fik jeg købt det par solbriller I ser på billedet (nothing fancy – de er fra Forever21 og kostede $10), et par Cars (.. Lynet McQueen – ingen over, ingen under, ingen ved siden af… når man hedder Pix i hvertfald) Havaianas i str 26 og et par Nike Roshe Run i str 47,5 (.. julgegave-tip – de altså pæne..)..

Nå.. Nok eventyrsnak for nu – min weekend byder også på et lille eventyr. Jeg er blevet snottet, men pakker bilen og drøner i sommerhus.. Skal gå lange ture, sove længe, bage kanelsnegle, drikke rødvin foran brændeovnen og spise stor frokost. Åh. Det bliver rart. Og jer, tager jeg selvfølgelig med:)

 

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top