Shopping i Singapore // Orchard Road – ACIE
Hairspiration // All Things Dapper

Shopping i Singapore // Orchard Road

Åhh… Endelig fredag og her op til weekenden drømmer jeg mig lidt tilbage til varmere himmelstrøg og Singapore. Nu hvor indtrykkene efterhånden har haft chance for at bundfalde lidt, finder jeg konstant nye nuancer ved byen, som jeg slet ikke kaperede, da vi faktisk stod midt i det… Ikke destomindre er det altså et rart sted – og sådan et sted, man da godt kunne drømme lidt om at blive expat en dag:)

De her billeder er fra Orchard Road, som er Singapores helt store shoppingstreet – hér ligger Chanel, Louis Vuitton og Hermes dør om dør, og gaden er ét langt mekka af gigantiske malls. Her kan man få alt. Og det er virkelig sjovt at opleve, hvordan de meget dyre mærker virkelig er crazy populære i Asien – Louis Vuittion har fx intet mindre end 7 butikker i Singapore (.. og Singapore er størrelsesmæssigt lig Bornholm). Selv fik jeg købt det par solbriller I ser på billedet (nothing fancy – de er fra Forever21 og kostede $10), et par Cars (.. Lynet McQueen – ingen over, ingen under, ingen ved siden af… når man hedder Pix i hvertfald) Havaianas i str 26 og et par Nike Roshe Run i str 47,5 (.. julgegave-tip – de altså pæne..)..

Nå.. Nok eventyrsnak for nu – min weekend byder også på et lille eventyr. Jeg er blevet snottet, men pakker bilen og drøner i sommerhus.. Skal gå lange ture, sove længe, bage kanelsnegle, drikke rødvin foran brændeovnen og spise stor frokost. Åh. Det bliver rart. Og jer, tager jeg selvfølgelig med:)

 

7 kommentarer

 • […] endnu mere Singapore så kan I finde mine indlæg og umiddelbare indtryk fra turen HER, HER, HER, HER og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver nødt til at besøge Singapore snart:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nja… Det kommer an på mærket tror jeg. Generelt var priserne ens, men med enkelte afstikkere i begge retninger. Fx kostede Nike skoene kun 420kr (mod 750kr herhjemme), men omvendt så vi Kenzo-trøjer, som var 30-40% dyrere. Lidt underligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan var priserne egentligt? Kunne man spare noget? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine billeder. Jeg kan godt forstå, du drømmer dig tilbage, for jeg sidder også og drømmer mig helt væk i din beretning. Åh, suk.

  Jeg håber, din weekend bliver ligeså skøn og hyggelig, som den lyder til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg vil gerne til Singapore asap! Tager også gerne en weekend i sommerhus, fremfor selskab med bachelor hele weekenden. God weekend til dig i hvert fald! 🙂 (og tak for julegavetip!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvordan er prisniveauet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hairspiration // All Things Dapper