Sommerhusliv // Vind langs vandet - Acie

Sommerhusliv // Vind langs vandet

Sommerhusliv // Vind langs vandetSommerhusliv // Vind langs vandet Sommerhusliv // Vind langs vandet Sommerhusliv // Vind langs vandet

Åhh… Dovne dage i sommerhuset, sweatsuits, kanelsnegle, ild i brændeovnen, rødvin og morgenhår hele dagen. En regnvejrsdag forsvandt på sofaen kun afbrudt af besøg hos den lokale fiskemand og en særdeles vindblæst gåtur langs vandet – resten af tiden fordrives med at se film (alt fra letsindige Monsters University  til mere brutale 3096 Dage om Natascha Kampush skræmmende kidnapning), bage og bladre magasiner igennem på sofaen, mens tæerne vipper til P3. Helt lavt tempo altså – det er nok sundt. Og rart. Ikke mindst:)

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top