Du læser nu
Konkurrence // Magasin

Konkurrence // Magasin

Konkurrence // Magasin

Konkurrence // Magasin

Konkurrence // Magasin
I forrige weekend spenderede jeg, som nævnt, en betragtelig del af søndagen på Magasins boligetage. Den er siden blev lavet helt om, men det er en anden historie, som I kan få ved lejlighed:) Men da jeg altså gik og osede rundt, nåede jeg lige at nappe et eksemplar af Magasins nye julekatalog med i tasken inden jeg tog hjem. Jeg har tidligere sagt det, men Magasin laver altså helt udemærkede magasiner – julekataloget er ingen undtagelse, og jeg har lavet mange æselører ved potentielle juleønsker… Flest på boligsiderne, men også et ved Magsins rundhalsede cashmerestrik (som jeg tidligere har skrevet om) og nogle enkelte beauty-ønsker. De to største ønsker kan I se foroven – de bordeaux pumps fra Magasins eget mærke (… køb dem nu bare agurk) og det store sengetæppe fra HAY (helst i lysegrå.. eller mint.. undecided..). Haps. Gad godt.

Og Magasin har været så venlige, at give mig lov til at udlodde et gavekort på 500kr til én af jer – for at vinde gavekortet skal I skrive hvilken ting fra julekataloget I ønsker jer allermest i en kommentar til dette indlæg. Jeg finder en vinder om uges tid:)

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked 🙂

Konkurrencen er sponsoreret af Magasin

 Kommentarer (191)
 • Jeg ønsker mig allermest den blå skjorte fra Rützou på s. 105. Oh – eller en flot øjenskygge fra MAC! Eller produkter fra Ahava. Eller eller eller… 🙂

 • Jeg ønsker mig royal copenhagen tallerkenerne – de hvidriflede, da jeg ellers aldrig får mig et helt sæt haha..

 • Urbania stager fra Kähler – Jeg ønsker mig dem i julegave, men køber dem selv, hvis ikke de ligger under juletræet 🙂

 • Jeg har fornyeligt købt en klassisk grå cashmeretrøje i deres eget mærke – den må meget gerne få selskab af en sort eller lyserød :-))!!

 • LÆKKER konkurrence! Jeg ønsker mig VIRKELIG et Hay sengetæppe, så jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder 🙂

 • Jeg ønsker mig allermest et sengetæppe! Jeg har ikke råd til dem fra Hay, men synes Magsins egne er super fine! Så et kæmpe stort sengetæppe i den neon grønne eller pink vil være så lækkert til min lille hybel OG det kan holde mig varm til vinter hvis jeg vælger bare at krybe under det 😉

  De ses på s. 207!

 • Jeg ville 100% købe deres seamless undertøj og mixe forskellige farver.
  Det ser rigtig lækkert ud også kunne jeg rode lidt ud i mit gamle undertøj.. 🙂

 • Der er virkelig mange fine sager! Lyngby vasen må dog være den ting, som jeg ønsker mig allermest; Er helt vild med det klassiske og tidsløse design 🙂

 • Nogle af de lækre oxiderede ringe fra Julie Sandlau, som modellen på bladets forside har på.
  De er virkelig flotte, og vil passe fint til mine andre smykker 🙂

 • Ønskelisten er lang, men hvis jeg skulle vælge én ting: Make A Difference Gaveæske af Origins (side 49)

 • Kunne jo blive ved med at skrive ønsker, men allermest ønsker jeg mig en clarasonic børste, der er på s.52 i kataloget.
  Den kan rense min hud, så den bliver dejligt ren og modtagelig for de lækre produkter jeg har stående på hylden derhjemme.
  Desuden ville jeg nok være for nærig til selv at købe denne, selvom jeg gladeligt giver samme pris for f.eks. et sæt undertøj.

 • Uha der er virkelig mange ting, jeg ønsker mig i det katalog, men allermest ønsker jeg mig nok Oasis læderjakken på side 24 <3

 • Jeg ønsker mig allermest de søde Melton sko.. de er godt nok for store til lillefisen i maven, men flotte er de!

 • Jeg ønsker mig ting til mit hjem – helst et sengetæppe fra Hay i flot pastelfarve (MINT!!!) eller Muutos klassiske E27! 🙂

 • Jeg ønsker mig også de fine lyshuse fra kahlee min datter ønsker sig lækker makeup. Jeg håber virkelig du vælger mig for vi har ikke råd til sådanne fine ting normalt d økonomien er mwget stram da jeg er på førtidspension pga øjensygdommen retinitis pigmentosa så det ville være dejligt at iunne forkæle mig selv og hende lige op til jul ligesom andre mennesker kan

 • Åh, det ville altså være skønt at vinde! Det er svært at vælge, men jeg kunne fx virkelig godt bruge Babyliss-hårtørreren på side 70 🙂

 • Jeg har længe været på udkig efter et nyt sengetæppe, og indtil videre er Hays det eneste der lever op til mine krav. Så det er helt klart det jeg ønsker mig allermest 🙂

 • Det er også en del af mit juleritual at læse magasins julekatalog igennem – der er altid så mange ting der kommer på ønskelisten:-)

  Jeg er især vild med deres cashmere trøjer – har allerede været inde og gramse på dem også – pg de er så dejlig bløde, så de står i hvert fald højt på listen.

 • Jeg ønsker mig aller aller mest er par læderhandsker fra magasins eget mærke (på side 89) gerne i en sjov farve. Jeg har tabt den ene af mine handsker, så for tiden cykler jeg uden. Og det er altså bare koldt kl. 7.30 om morgenen 🙁

 • En af tingene som er oeverst paa min oenskeseddel lige nu er Rudolph Care’s lip balm. Tror mine vintertoerre laeber ville blive glade for den!

 • Haha, jeg er også med på æselørerne. Der er 1000 ting, man kan ønske sig fra de sider, så det er virkelig begrænsningens kunst, man skal finde frem, når man sådan skal specificere, hvad man ønsker sig allermest.

  Hvis jeg sådan skulle være helt egoistisk, og det skal man jo en gang imellem, kunne jeg vildt godt tænke mig noget nyt, lækkert undertøj. På en SU bliver det mest til sorte trusser fra H&M, og det er hverken særligt sindsoprivende eller spændende. Jeg er især svært vild med blondebodies på s. 21 eller et af de flotte sæt på side 17.

 • Jeg ville ønske mig de fine ankelstrømper med guldglimmer, to par for 99 kr., det er en god pris! Ellers må det blive balsabox fra nomess med sort indlæg. Og den er nedsat til halv pris. Det er da et scoop:)

 • Jeg finder også stor inspiration i Magasins blad!!
  Var/er også hel vild med Magasin egen strik … Såå den
  kom jeg til at købe til mig selv! Ups, men den er lækker.

  Så nu er er af mine største ønsker rensdyr-skindet, og de fine
  bronze “vaser”, som også ses på dit øverste billede.
  Begge ting ville pynte så fint i lejligheden!

 • Puuuha, der er så mange fristelser, men jeg ville være ellevild med at få den skønne Flowerpot-bordlampe som troner så fint på side 193 i kataloget 🙂

 • Ét af de lækre lammeskind står på min ønskeliste! Det ville klæde min skrivebordsstol, og sammen med en kop te gøre de mange timers lektielæsning lidt hyggeligere i den kommende vintertid. 🙂

 • Åh det er SÅ mange ting derfra, jeg gerne vil have. Men helt klart magasins cashmere som top prioritet..

 • Det er uden tvivl nogle HAY puder i rosa der står øverst på min ønskeliste – de ville pynte sådan i min sofa! 🙂

 • Jeg kunne finde hundredevis af ting jeg ønsker mig fra deres katalog! Men det største må det nok blive en af de lækre tasker fra side 83, haps!

 • Så skøn konkurrence! Det lyserøde clarisonic ville varme mit hudkærlige hjerte!:-) Uhh, den er så fin, så fin!!:-)
  Tak, tak, tak for denne dejlige blog<3

 • Side 155.. En lille gravhund fra Kay Bojesen.
  Kun fordi jeg mangler en lille gravhund i mit hjem.. den skulle desværre blive boende hos mine forældre, dengang jeg flyttede hjemmefra.
  Ja, ved det.. mine forældre er så egoistiske 😉

 • Jeg tror helt sikkert, at jeg ville vælge nogle af de mange beauty-produkter, der også er at finde i kataloget. De ser virkelig lækre ud <3

 • Uuuuuh, jeg ønsker mig i hvert fald:

  Hay Lup lysestagen i kobber

  ooooooog

  et Design Letters krus med mit forbogstav.

 • Det jeg ønsker mig aller mest er en af decadent taskerne, de er så fine.

  Jeg har allerede selv købt mit andet ønske derfra, som er Nilens Jord Paletten, som er på en af de første sider.

 • Jeg er faldet lidt for den fine velour-lignende bluse i aubergine-ish farve på side 23. Uha, den ser dejligt blød ud, og se lige den pris! Jeg tror snart, jeg skal en tur i Magasin…

 • De mørkerøde sko på billede 2 ligner virkelig den type sko jeg har ledt efter i månedsvis. Har kigger overalt efter et par stilletter til hverdagsbrug som ikke er for høje, så det ville helt sikkert blive dem jeg skulle have 🙂

 • Jeg ønsker mig allermest et lammeskind til at kunne sidde blødt og varmt på til vinter.. Men et par Kähler lysestager ville heller ikke være skidt til de mørke tider 🙂

 • Jeg hopper med på de bordeaux pumps! De er simpelthen SÅ lækre og alt for svære at modstå. De ville desuden være perfekte til juleaften 🙂

 • Jeg ønsker mig nok allermeat et ur fra Michael Kors. Men for filan det er svært at vælge. Nye sofapuder ville også være et hit! 🙂

 • Min kæreste og jeg har sparet julegaverne væk – et stram økonomi og et dyrt år i vente har betydet, at der ikke er råd til at forkælelse under træet i år 🙁 Hvis jeg skulle være den heldige vinder, skulle min kæreste alligevel have fornøjelsen af en “ikke-jule-bare-fordi-du fortjener-det-og-fordi-jeg-ikke-kan-lade-være-gave” … evt. i form af sømandsstrikken på s. 118 🙂

 • Jeg ønsker mig en Menu Winebreather s. 190
  Så kan de kommende weekender skydes igang med et dejligt glas turbo iltet rødvin 🙂

 • Sengetæppet fra Hay står allerede på min ønskeliste – i mint eller sort. Og så kunne en øjencreme fra Rudolph også være skøn at få!

 • Man kan desværre ikke sætte æselører i onlinekataloget, men det jeg ønsker mig allermest fra det er den fine Filippa K kjole på side 74. Nøj, den gad jeg godt finde under juletræet i år (sammen med Origins cremer, en støbejernsgryde fra Le Creuset, en Bestlite lampe osv.)

 • Hver eneste gang jeg er i magasin lister jeg ned og prøver og piller ved deres cashmere cardigans – De er uden tvivl fantastiske og står allerede på min juleønskeseddel, men hvis jeg lige kunne vinde lidt hjælp herfra ville det ikke gør noget som helst 😀

 • Ønsker mig allermest et af de meget fine og dyre sæt undertøj i sort blonde. Gerne Aubade. Køb af undertøj er den ultimative forkælelse (og virkelighedsflugt) for mig, men med udsigt til snart at flytte hjemmefra har ting som stavblender og støvsuger første prioritet for tiden. Så kunne godt bruge en mulighed for at give mig selv en lækker julegave <3

 • Sikke en fin konkurrence! Mit juleønske er Lyngby vasen – evt. i den grå farve som kun magasin forhandler. Ellers står ruskindpumpsne også højt på listen. Men hvilken farve skal man have? De er jo alle så fine!

 • Da jeg ikke ved hvor jeg er, rent boligmæssigt, om et par år føler jeg at det ville være spild at ønske mig en masse af deres skønne boligting. Men jeg kunne godt bruge noget lækker hudpleje af en art, og har hørt godt om Origins fra side 49. 🙂

 • Kære julemand – her er min ønskeseddel (håber, at du trækker mig ;)):

  – En sort blondebody (på side 20)
  – Ahava gaveæsle (på side 47)
  – Magasin cashmere strik (side 97)
  – Vandglas fra HAY (side 153)

  … og meget mere …

 • Det hele? Jeg kan godt nøjes med det halve?!
  Aj :o) …jeg er voldsomt i behov for en KitchenAid Artisan, det ville være såååå neat, når nu jeg ikke kan ønske mig flere ting, som fx de fede leopard-booties fra Pretty Ballerinas. :o)

 • Jeg ønsker mig en dejligt lun cashmere strik . I denne tid er der ikke noget mere lækkert en varme trøjer 🙂

 • Jeg har klistret 50 post-its ind i dette års julekatalog fra Magasin. – Dog er mine fleste ønsker fra HAY. Jeg ønsker mig allermest marmor-bakken fra HAY. Den ville stå så fint på min hvide stige på badeværelset med fine produkter og parfumer på, eller i min stue med en lille blomst og en design letters kop på 🙂

 • Ligesom nærmest resten af Danmarks befolkning er jeg forelsket i HAY’s dot puder, derfor står sådan en øverst på min ønskeseddel i år 🙂

 • Ønsker mig helt klart mest den kobberfarvede termokande fra Stelton. Så fin. den ville jeg gerne drikke te af her til vinter 🙂

 • Der er rigtig mange fine ting i julekataloget, så det er svært at vælge.. Men højst på min ønskeseddel er sengetøj fra Magasin eget mærke, der virkelig er super lækkert.

 • Jeg er på det sidste simpelthen blevet så vild med Selected Femme – de laver jo virkelig fine ting og den “kosmiske kjole” (på side 74) er jeg ret tosset med. Ikke at farverige, sjove og mønstrede kjoler er det jeg har allermest brug for i mit klædeskab, men hvad’ faa’en 😉 Det er altså bare ikke ligeså sjovt at få gummistøvler i gave, selvom det er klart mere nødvendigt!

 • Tror min kæreste er ved at blive kvalt i alle de ønskelister der kommer af at kigge i alle de nye kataloger.
  Men hvis jeg kunne vælge lige nu på stående fod, ville jeg vælge “La vie est belle” perfumen på side 37.

 • Én ting!? Du har helt misforstået noget, ha ha!

  Vi er stadig ved at indrette vores nye lejlighed (indflytning februar ’13), og vi mangler noget på væggene. Nu har jeg fået øjnene op for plakater, og jeg er vild med den fra Ferm-Living med København <3

 • Ah der er mange herlige ting – håber ikke det bliver en af de juleaftener hvor der bliver vedtaget af de voksne ikke giver hinanden gaver 😉
  Men tilbage til kataloget – jeg har det med at gå lidt let hen over det med lækkert undertøj, så jeg vil købe det flotte sorte sæt med lilla blomster fra Triumph på side 17 i kataloget.

 • Wow hvilkeN ting?! Det er jo svært 🙂

  Jeg har fundet mange ting, der fluks er skrevet på ønskesedlen – men en ting jeg virkelig gerne vil have, er Filofax retro kalender (s. 150).. Så er næste udfordring bare at vælge farven ;o)

 • Der er jo så forfærdelig mange lækre ting i bladet!!
  Men ville helt klart bruge pengene på noget Royal Copenhagen! 🙂

 • Jeg ville ønske mig den fine Julie Sandlau ring på side 34 i midten af siden 🙂
  Og så kan jeg VARMT anbefale sengetæppet fra HAY – fik det i fødselsdagsgave, og det er et hit. Hvis du køber det i mint er det faktisk lysegråt på den anden side, så det er to fluer med et smæk. What’s not to like? 🙂

 • Jeg har ønsket mig michael Kors uret (på side 30) i julegave, men skulle jeg være så heldig at blive vinderen her tror jeg, jeg ville tage sagen i egen hånd og købe uret som en julegave til mig selv:)))

 • Jeg vil simpelthen så gerne have noget fra deres HAY-afdeling – gerne en pude eller et af deres fine sengetæpper i mintblå. Krydser fingre! 🙂

 • Årh en fin & hyggelig konkurrence 🙂
  Jeg er meget imponeret over Kunert strømpebukserne (nr 2 fra venstre på side 14), imponeret er et voldsomt ord at bruge om et par nylons, men det er jeg virkelig. De skal klart sætte sidste pift på både mit julefrokost outfit samt nytårs dresset 😉
  Derudover er jeg blevet småforelsket i den lyserøde cashmere, som du flashede her på bloggen på en sommerhustur med sommerhushår. Dén MÅ jeg simpelthen eje!
  Og sidst, men ikke mindst, så tror jeg, at min RC samling skal udvides denne jul, om det bliver hvid riflet, mega mussel eller mussel betyder ikke så meget, for jeg synes, at de tre stel komplimenterer hinanden SÅ fint, og jeg ynder at mixe dem.

  Glædelig for-jul er vel på sin plads at ønske her! <l:o)

 • Min sofa mangler en pude. Jeg tror det er en HAY pude jeg ønsker mig mest, men det er sgu så svært at vælge :/

 • Et par af de fine Jule Sandlau øreringe på side side 34 står HØJT på min ønskeseddel. De er simpelthen så fine!

 • Jeg står og skal flytte i ny lejlighed, så jagten på de helt rigtige ting til mit nye hjem er gået ind. Specielt leder jeg efter smukke ting til soceværelset. Og her kan jeg ikke komme uden om Hay og deres lækre sengetæpper. Så hvis jeg vinder, så skal pengene gå til et lyseblåt sengetæppe fra Hay.

 • Jeg er – ligesom dig – helt vild med sengetæppet fra Hay (i grå) og det har stået på min ønskeseddel længe nu efterhånden. Det er SÅ flot!

 • Magasins eget flotte, lækre og behagelige undertøj måtte gerne gemme sig i en lille pakke under mit juletræ. Trods bedstefarsrøde kinder over hans barnebarn er ved at blive voksen, hehe! Krydser finger for at vinde!

 • Jeg er også på HAY sengetæppet – i lysegrå. Min mand er lidt (meget) farveforstrækket, og han skal jo også kunne holde ud at være her 🙂

 • Jeg ønsker mig mest et par af de smukke guldøreringe fra Julie Sandlau. Jeg er vild med hendes smykker og hvilket som helst af parrene, ville bare gøre sig perfekt til en lbd til alle de kommende julefrokoster:-)
  Ha en god dag, Knud fra Tina

 • Uuuuhhh sengetæppet fra Hay, frister godt nok… Men skulle jeg være fuldkommen egoist, ville jeg nok spendere gavekortet på Rudolp Care’s facial Oil. Jeg tror min hud ville takke mig… 🙂

  Katrine Hansen

 • Det jeg ønsker mig allermest, er uden tvivl tasken fra Decadent, BIG SHOPPER, nr 16 på side 86.. Jeg fik stjålet min elskede mulberrytaske for 4 dage siden, så jeg ønsker mig brændende en ny taske, da mine lommer efterhånden ikke kan rumme mere 🙂

 • Jeg er ikke så glad for tanken om, at det tager mig flere juleaftener, før jeg har noget, der ligner en samling af Royal Copenhagen stellet.. Så det ville være fantastisk med mega riflet krus i sort nuance fra Magasin 🙂

 • Jeg ville elske at kunne udvide min Royal Copenhagen samling! Mangler flere Contrast krus, da jeg lige nu kun har 1, og det er lidt pinligt når man får gæster til kaffe/the 😀

 • Jeg ønsker mig den fine blonde trekants bh og blonde hipsters i sort. Det er sååå fint et undertøjssæt. Suk 🙂

 • Jeg ville ønske mig deres helårslune dundyne, jeg har lige fået opgraderet sengen til en større og kunne virkeligt godt bruge en ekstra dyne:-)

 • Jeg har også lavet mange æselører i magasinet.
  Et kæmpe et ved Hays sengetæppe – jeg har dog bestemt mig for farven. Jeg har forelsket mig i den mint. Det er mit største ønske 🙂

 • Jeg ønsker mig riiiigtig mange ting, men på toppen af listen er altså de smukke Dots knager fra Muuto! De er så smukke i naturligt træ og ville passe perfekt på min væg til ophæng af tasker og tørklæder. 🙂

 • Jeg har også selv lige været i gang med æseløre-rutinen, og mine største ønsker (ud af de mange mange) må også være hay sengetæppet, eller lidt nye puder fra endten hay eller ferm Living 🙂

 • Som dig er jeg helt tosset med cashmere, så det er uden tvivl deres lækre cashmerecardigans der står højest på min ønskeliste 🙂

 • Uh jeg var i magasin i forrig uge og nuppede mig også et katalog. Der er så mange lækre ting og jeg tror jeg kom op på omkring 20 æselører lol! Anyway, jeg ville bruge gavekortet til at få noget ny hudpleje fra origins, er nemlig ved at løbe tør. (Det kan findes på side 49) ville mere specifikt vælge “night-a-mins”.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top