OUTFIT // GRÅT I GRÅT

OUTFIT // GRÅT I GRÅT
Forleden tog jeg alt mit grå tøj på på sammen tid. Det fungerede. Så jeg gør det lige igen idag. Og selvom både outfit og vejr, således, er lidt gråt i det, så forventer jeg ikke at dagen bliver det. Nogen skal nemlig poltres. For anden gang. Og efter hendes bryllup. Men det er en lang historie;) Og jeg tør godt skrive det her, for hun ved det nemlig godt selv. På mange måder altså en lidt utraditionel polterdag – men det gør nok ikke noget. Vi skal spise brunch, i spa og generelt bare have en hyggelig slapperdag, der helst skulle slutte med pizza og cocktails et sted i aften:) De der har lyst kan følge med på Insta (@acieagurk) – mon ikke vi kommer til at opdatere lidt i løbet af dagen?!

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top