Du læser nu
Outfit // Sunday 17.11.2013

Outfit // Sunday 17.11.2013

Outfit // Sunday 17.11.2013 Outfit // Sunday 17.11.2013
Åh. Mandag morgen og jeg har kurs mod Oslo – endnu en dag på farten. Faktisk en uge på farten, men de her perioder skal overleves én dag af gangen;) Heldigvis har weekenden budt på alle mulige gode ting – grin, søvn, mojitos, pizza, Skodsborg Spa, brunch, brunsviger, familiemiddag og ikke mindst timer med min lille nye niece i favnen… Jeg holder nok aldrig op med at synes at weekendenerne er for korte – det er de altså… Men heldigvis kan man godt leve længe på weekender som denne. Og selvom det måske er lidt tungt at starte mandag morgen alt for tidligt og i alt for højt tempo, så er det ok, for det er næsten blevet vane og imorges kunne jeg endda følges med ham jeg bedst kan lide. Hver sin gate, hver sin destination, hver sin dag – men i aften lander vi igen i samme lufthavn og kan følges hjem.. Sådan er det tit. Sådan gør vi tit.

Iøvrigt har jeg levet i Marant-sweateren siden den blev købt. Nøj, den er rar. Og perfekt. Og i dobbelt-øvrigt er det når mit pandehår sidder som det gør på billederne her, at jeg hader det allermest. Men I får den. Vi har vel alle kiksede pandehårsdage tænker jeg?!

 Kommentarer (6)
  • Hyggeligt indlæg. Jeg havde dog spottet to tandbørster på et billede engang så regnede egentlig med at der var en Hr. Agurk. Jeg elsker de lidt mere private indlæg – dem kan jeg godt savne hos dig. Og det behøves ikke være meget meget private, mindre kan sagtens gøre det.

  • Jeg vil også lige sende en masse ros for at du er blevet lidt mere åben omkring dit privatliv.
    Jeg synes personligt at det handler om at finde en grænse hvor det heller ikke bliver for meget! Du gør det godt 😀

  • Og jeg som gik og troede, at du var single. Det er først i løbet af de sidste par uger, at jeg har fattet at der findes en Hr. Agurk. 🙂

  • Jeg vil bare sige, at jeg synes det er super hyggeligt at du er begyndt at give lidt mere fra privaten. Det er garanteret angstprovokerende for dig, så her kommer lige en thumbs op. Det er dejligt at læse om og godt for bloggen tror jeg 🙂

  • Jeg lagde slet ikke mærke til pandehåret før du skrev det, men synes faktisk det sidder fint! Og hvor lyder det hyggeligt med at følges til og fra lufthavnen! God mandag 🙂

  • Jeg kan nikke genkendende til dine fine beskrivelser… Jeg kan ikke følges med min mand til gaten, men vi kan gå ud af døren sammen, og vi kan snakke sammen om vores arbejde, fordi vi arbejder i samme branche (og tidligere i samme virksomhed), fordi vi er involveret i hinandens jobs, og det er virkelig givende.

    Jeg kan desværre også nikke genkendende til dårlige pandehårsdage…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top