Du læser nu
NEW IN // BYBIEHL “MINI SPARKLE” ØRERINGE

NEW IN // BYBIEHL “MINI SPARKLE” ØRERINGE

NEW IN // BYBIEHL

For et par uger siden listede jeg mine juleønsker for jer (find dem her) og allerede nu kan jeg krydse ét af ønskerne af på listen – seems like Christmas came early this year, er det ikke sådan man siger!? 😉 Og det er jo én af (de mange) fordele ved at have sådan en blog – man får ligesom udblæst sin ønskeseddel til flere end dem der per definition er tvunget til at købe julegaver til én. Og således kan der altså falde lidt ekstra af her og dér – denne gang var det et par ByBiehl “Mini Sparkle Earhangers” fra Charlotte, som jo står bag ByBiehl, men som jeg iøvrigt mest kender som “Biehl”, fordi hun bruger sin fritid på at tæske min storebror rundt i både løbespor og på tennisbaner.. En helt privat relation altså:) Og den vil jeg naturligvis forsøge at udnytte og malke yderligere, så der også kan falde en tidlig julegave af til én af jer i år – Charlotte er så flink, så jeg er ikke i tvivl om at det vil lykkes; stay tuned! 😉

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top