Selfie // Pandehår og peplum - Acie

Selfie // Pandehår og peplum

Nu brokkede jeg mig forleden over det ny-anskaffede pandehår – det skal ikke være de sidste ord, der bliver skrevet om det. For sandheden er, at jeg egentlig er godt tilfreds med det – bare ikke lige når det er søndag og/eller regnvejr. Men jeg tænker, at det er the price to pay. Billedet foroven er fra imorges og således altså sådan jeg ser ud idag. Med velfungerende bangs and all. Så det får I lige på et selfie, der iøvrigt indeholder (udover mit badeværelse som ufotogen backdrop.. sorry ’bout that) Isabel Marant for H&M-sweatshirten (jeg har jo sagt, at jeg aldrig tager den af..), sort peplum-nederdel fra H&M og på fødderne har jeg de frynsede Marant for H&M-støvler. Sikke jeg H&M’er den idag, hva’!?

13 kommentarer

  • Meget almindelig – jeg har den i 40 og den passer fint, og svarer meget godt til den størrelse min mås plejer at bruge 🙂

  • Er viiiiild med pandehåret! Rigtig godt til dig!
    Jeg har selv naturlige krøller og det går desværre ikke så godt i spænd med pandehår (og regn og slud osv) MEN måske man skulle prøve igen nu her, jeg bor i Canada og regner lidt med vinteren står på FROST, og det ødelægger ikke fritsen 😀

  • Tusind tak – og jeg har altså heller aldrig været så god til pandehår, så jeg synes bare du skal give det et skud 🙂

  • ELSKER bangs. så pænt til dig!! Er især vild med det lidt lange til dig.. Og apropos søndags-uglet-bangs.. det vænner man sig hurtigt til! Jeg har haft pandehår i over 1 år nu.. og elsker det stadig! Det giver lidt kant..

  • Ihh det ser altså fint ud – pandehåret, outfittet og det hele! 🙂
    Mit pandehår nægter… 🙁 Jeg ligner en trænger til at få gardinerne trukket for, når jeg forsøger, så jeg opgiver… 😉 Men kunne jo printe dig ud, medbringe til frisør med et : vil-gerne-ha-hår-magen-til, tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top