Du læser nu
Selfie // Pandehår og peplum

Selfie // Pandehår og peplum

Nu brokkede jeg mig forleden over det ny-anskaffede pandehår – det skal ikke være de sidste ord, der bliver skrevet om det. For sandheden er, at jeg egentlig er godt tilfreds med det – bare ikke lige når det er søndag og/eller regnvejr. Men jeg tænker, at det er the price to pay. Billedet foroven er fra imorges og således altså sådan jeg ser ud idag. Med velfungerende bangs and all. Så det får I lige på et selfie, der iøvrigt indeholder (udover mit badeværelse som ufotogen backdrop.. sorry ’bout that) Isabel Marant for H&M-sweatshirten (jeg har jo sagt, at jeg aldrig tager den af..), sort peplum-nederdel fra H&M og på fødderne har jeg de frynsede Marant for H&M-støvler. Sikke jeg H&M’er den idag, hva’!?

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top