Du læser nu
Kære Julemand // ByBiehl give-away

Kære Julemand // ByBiehl give-away

Tidligere idag rendte jeg tilfældigt ind i Charlotte Biehl – hun havde igen været ude og tæske rundt i et løbespor, og gav mig (udover dårlig samvittighed forståes..) tommen op på at give én af jer et par mini sparkle øreringe, som dem jeg viste frem tidligere på ugen. Jeg sagde jo, at hun er flink og for tiden er hun også i ekstra godt humør, for hun har nemlig lige åbnet sin egen første ByBiehl-shop – den ligger i Magasin på Kongens Nytorv, og er virkeligt fin og så er det drøn-sejt at Charlotte er nået så langt med ByBiehl-projektet på så kort tid (måske nogle af jer kan huske dengang jeg første gang skrev om hende min brors veninde der lavede pænes smykker – hvis ikke kan I genlæse indlægget her).  I ægte iværksætter-ånd er det også Charlottes mor, der primært står bag disken i den nye shop – svinger I forbi kan I altså forvente at få særdeles personlig betjening:)

Nå – men anyways. Charlotte er glad og gavmild. Det skal udnyttes;) For at være med i konkurrencen skal I tilmelde jer Charlottes nyhedsbrev HER og smide en smiley i mit kommentarspor, så jeg kan finde jeres navn på listen over nye tilmeldte… Hvis I hellere vil vinde noget andet end mini-sparkle øreringene (mine varmeste anbefalinger går fx også på et af de fiiiine bangles), så er det også ok – så skal I bare smide et link til det I ønsker jer istedet for smileyen:)

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked 🙂

 Kommentarer (260)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top