Du læser nu
De perfekte sko til julefesterne

De perfekte sko til julefesterne

De perfekte sko til julefesterne

De af jer, der følger med på Instagram (@acieagurk) har allerede set disse, da jeg delte dem igår, men de er efterfølgende røget med hjem, og så tænker jeg, at de godt kan tiltuske sig en plads i dette forum også. De er fra Aldo og jeg fandt dem på tilbud, men hvis der er nogen af jer, der ikke lige bor i nærheden af en Aldo så kan de fåes på Asos (husk tricket med at betale i GBP – desværre har jeg ikke set nogle aktive rabatkoder lige for tiden).

Anywhoodles – jeg har længe gerne villet have et par nude heels (blandt andet sukkede jeg jo længe over disse… det virker bare dumt med sandaler om vinteren), og selvom jeg gerne have slået til på et par magen til Papirkjolens Loubs (… meget gerne endda… haps), så venter den dyre søde juletid ligeom hjørnet, og jeg må hellere prioritere midlerne accordingly:) Så nu blev det altså disse – jeg kommer til at bruge dem med sæsonens mange små kjoler. Jeg er jo en ‘LBD-kinda-gal’, og så er det skønt med noget nogle heels, der ikke er sorte, men som stadig er klassiske…. Og det minder mig iøvrigt om, at jeg burde lave et indlæg med inspiration til julefester og nytår – det kommer!

De perfekte sko til julefesterne

 Kommentarer (17)
  • Jeg regner heller ikke med at skulle spadsere lange ture i dem, men til fest tænker jeg at de er fine – indtil de ryger af, når jeg skal ud og danse 😉

  • Hmm.. Det problem har jeg aldrig haft – omvendt finder jeg at stilletter med ankelrem er enormt uflatterende på mine ben (som pludselig ser korte og tykke ud.. hvilket er ærgerligt, for det er så pænt). Faktisk har jeg været lidt bekymret for om disse vil gnave i hælen – har du overvejet en “forfods”-pude eller en sådan en hæl-pude? Umiddelbart tænker jeg om du køber skoene lige lidt vel store og at det er derfor – lidt ekstra komfort, der samtidigt kan hjælpe med at skoen lige bliver marginalt mindre kan måske hjælpe 🙂

  • Nemlig – familiejul på Kajen. Det bliver rigtigt hyggeligt – og Pix er efterhånden så stor, at jeg regner med, at han går helt i spagat over alle de gaver han får. Det bliver en fest 😉

  • Tak, Acie. Haha ja små pilfingre skal der også være plads til. Og hvor spændende at holde jul sådan selv og være vært – det skal nok blive skønt. Skal du fejre jul med niece og nevø?

  • Smukke, smukke stiletter. Men hvordan undgår du, at dine fødder ‘svupper op’, når du går? Jeg har givet op på stiletter uden ankelrem 🙁

  • Haha.. Lidt, men jeg lader den passere;) Der er fra Miss Etoile – har set det i Bahnes onlinebiks, men det fås også i butik og i Magasin. Og kuglerne er faktisk bare fra Søstrene Grene – praktisk når man skal holde jul med en 3årig pilfinger… “Hva’ deeeeeeeet?” *crash*.. Ak ja:)

  • Det er fra Miss Etoile, som forhandles i magasin og Bahne, og laver de fiiiiineste og girly ting. Alt fra fine cupcake-forme og søde kage-skilte til papirkugler i forskellige størrelser og altså også er juletræ, som det jeg har købt.. Mit er det lille og koster 30kr:)

  • Nøøøj de er flotte! Men fordi det snart er jul så vil jeg faktisk virkelig gerne vide hvor papirjuletræet er fra? 🙂

  • ASOS egen vekselkurs er dårligere end de fleste bankers.. Betaler du i DKK skal du altså af med godt 560kr, mens betaler du i GBP skal du af med godt 530kr 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top