Du læser nu
Outfit // Grå og doven

Outfit // Grå og doven

Isabel Marant BlueBell sneakers // Isabel Marant x H&M Sweatshirt // Gammel parka fra H&M med DIY-krave

Jeg sælger det da meget godt, hva’?! 😉 Et dovent søndagsoutfit – som vejret måske afslører, så er det ikke fra idag, men en forgangen søndag. Min fotograf er blevet forkølet på mandemåden (… y’all know what I mean..), og jeg må derfor ty til arkiverne for lidt outfitteri.

Weekenden går iøvrigt med de første spæde spadestik til juleriet – der må gang i bageriet, oppyntningen og hyggen… Når the Grinch er nede med feber, ser julealfen sit snit til at starte lidt tidligere end normalt;) Har endda investeret i en “stegholder” til Weber-grillen, i en forhåbning om at der skal grilles flæskesteg på Kajen i ét væk. Det er iøvrigt mig, der står for familiens julearrangement i år. Det er voksent. Så jeg må hellere lige gå igang med at øve mig lidt, og er såeldes gået i gang med research på hvordan man laver de bedste brunede kartofler, den perfekte sprøde svær og den helt rigtige brune sovs. Alle tips og links modtages med kyshånd 🙂

 Kommentarer (5)
  • Tip til sprøde flæskesvær: Når stegen er færdig skæres de svær af, som ikke er sprøde, og gøres færdig i mikroovnen. Det bliver de rigtig gode af og skal ikke have særlig længe 🙂 De bliver næsten bedre i mikroovn end almindelig ovn, hvis du spørger mig 🙂

  • Ja, det er noget der giver voksenpoint – at stå for julen i familien! Så voksen kan jeg slet ikke overskue at være. Så hellere hjem til familien, hvor far står i køkkenet og resten tager i kirke 😉 Haha. Men hvor lyder det alligevel hyggeligt!

  • Jeg skal lave flæskesteg til nogle venner på søndag, der er væk i julen (i Thailand….ppttfff) og hvad gør man så. Man ringer til sin mor. Jeg fik følgende tricks: kødet må IKKE være fedtfattigt eller mageret. Smagen sidder i fedtet og er med til at sikre sprød svær. Og ang den sprøde svær så sagde hun at jeg skulle anskaffe mig en brulee brænder, og lige give sværen tur med den så “slipper” sig fra hinanden. Og så masser af salt og sørg for at den ridset helt ned til kødet. Jeg vil desuden købe mit kød enten hos Slagter Friis eller Cleavers i Torvehallerne. Deres kød er da bomb!!!

  • Altid altid altid huske at kartofler, der skal brunes, skal være kolde!!

    Min ex-svingermor dukkede op med varme kartofler med skræl på, selvom beskeden lød: Pillede, kolde kartofler! = Min julemiddag blev totalt ødelagt, da kartofler ikke ville brune, rødkål brændte på og sovs blev.. mærkelig – fordi jeg pludselig skulle bruge 30 min på kartoffelpilning.
    Kontrolfreaken her var IKKE glad!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top