Du læser nu
3 budgetter // Det perfekte outfit til julefrokosten

3 budgetter // Det perfekte outfit til julefrokosten

3 budgetter // Det perfekte outfit til julefrokosten
Som lovet ville jeg lige lave lidt inspiration til julefesterne – jeg er jo generelt ret klassisk anlagt, og mine fest outfits er ingen undtagelse. Jeg kan lide en klassisk cocktailkjole, et par klassiske pumps og regner at sætte håret i en klassisk low bun (den jeg viste HER). Det eneste jeg typisk skajer lidt ud med er smykkerne, som gerne må være store og glimtende – en ret stor kontrast til mine hverdagssmykker, altså:)

Som I kan se, går jeg altså efter sort, lyserød og nude i år – det er som om pink for alvor har vundet ind på mig igen, og kjolen fra Hoss Intropia er helt vildt fin, og står høøjt på ønskelisten. Skoene fra River Island, ligeså. Gode kontraster til en eller noget sort fest-garderobe, og hvis ikke man skulle skaje lidt ud til jul og nytår, hvornår skulle man så? For mit eget vedkommende skal jeg til årets første julefrokost på lørdag – outfittet er stadig ikke besluttet… Det bliver nok i sidste øjeblik, hvis jeg kender mig selv ret 😉

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top