Du læser nu
Fra arkivet // skiferie i lyserødt

Fra arkivet // skiferie i lyserødt

Fra arkivet // skiferie i lyserødt

Jeg var ikke ret gammel, da jeg første gang fik et par ski på, og således var kimen til en ægte skinørd lagt. De af jer, der har fulgt med længe, har allerede været med på ski et par gange efterhånden:) Til den kommende sæson bliver det til 2 uger for min del. Én uge først på sæsonen og en uge i Påsken – det gælder jo om at få behovet stillet, og når vi når denne årstid, slår det aldrig fejl; længlsen begynder langsomt at krible i fingrene og jeg glææææder mig til at komme afsted. I første omgang går turen til Italien -og Super Dolomitti med min bedste legekammerat. For min del bliver det første skiferie i Italien og jeg glæder mig til kombinationen af skiløb og flødepasta, lange dage med frisk luft, røde kinder og trætte gummiben. Ak ja.

Og selvom det lyserøde sæt foroven var et rigtigt hit (flot type, jeg ved det!!), så tænker jeg faktisk at det godt kunne blive til nyt skitøj i år, så mon ikke jeg også får lavet nogle inspirations-indlæg på den konto?! Hvad med jer – jeg ved der sidder nogle fellow nerds derude. Skal I afsted?

 Kommentarer (15)
 • Det er første gang i lang tid at der har været et enkelt, hvor jeg har tænkt at jeg bare er NØDT til at svare på det !
  Jeg startede skisæsonen i uge 45 i Østrig og det var fantastisk !
  For mit vedkommende bliver det forhåbentlig til en 4-5 uger i sneen og gerne et par endagsture til Valläsen 😉 Jeg er skinørd og jeg er vild med det !
  Jeg var i Italien i februar – vidst nok også super dolomitto .. Det var så fantastisk og masser pister !
  måske ses vi på pisten i påsken ??
  🙂

 • Yes, jeg skal af sted over julen 🙂 Afleverer speciale den 20. december og begynder på mit første voksenjob i sundhedsministeriet den 6. januar. Lur mig, om det ikke bliver en god skiferie! Ser ellers frem til lidt inspiration på skitøjsfronten – jeg har haft min skijakke i 8 år, så kunne jeg bruge en ny 🙂

 • Ej hvor snyd med Italien, og hele 2 uger til dig. Jeg tror desværre ikke jeg kommer afsted i år, hvilket er et kæmpe nederlag for en skinørd som mig. Men hvem ved, måske man er heldig alligevel 🙂

 • Jeg starter i Alpe d’Huez fra i morgen, og så er jeg lige lidt frem og tilbage i december. Så videre i Frankrig omkring nytår, Italien el. Østrig (flere destinationer), tilbage til d’Huez i uge 5 og så igen Italien/Østrig. Det er meget loose. Men det bliver så sjovt – så jeg er meget taknemmelig for dit heads up 🙂

 • Ja tak til skitøjsinfo/spo.

  Jeg skal af sted på min første skitur i uge 7, og jeg er CLUELESS! Hvad SKAL man have med, hvad er nice to have, hvor får man ting til den bedste pris und so weiter. Hilfe! 😀

 • Kære søde Acie
  Ja, det skal jeg. I fire måneder såmænd. Og det vil jeg faktisk gerne takke dig delvist for. Du lagde på et tidspunkt et link op på Facebook med et opslag som skireporter – drømmejobbet, tror jeg, du skrev. Jeg var enig, og hey, nu er det mit! Såmænd!
  Og jeg glæder mig voldmeget til at komme i gang.
  Så tak! Og håber, du vile følge med på skireporteren.dk, når vi er going strong meget snart!
  Måske ses vi på pisten? Jeg giver en tak-øl.

 • Kan desværre ikke i år men kunne jeg blev det også Italien. Dolomitterne er så smukke og maden og kaffen er bare så god. Jeg lægger som regel en kaffe-i-liggestol-eftermiddag ind på 3-4. dagen. Det er perfekt!

 • Yeeeeesh. Og glæd dig til en omgang Dolomitti Superski – perfekt område! Og du kan sagtens få flødebehovet dækket der også 😉 Sig endelig til hvis du savner tips!

 • Yay – Canazei i uge fem 🙂 og pønser på jule eller nytårsski også. Og så hit med ski-indlæggene 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top