Kærlighedshimmel og weekendplaner

Sikke en morgen at vågne til, hva’?! Hele København var lyserød og fra mine vinduer viste Refshaleøen sig fra sin absolut bedste side… Jeg vågnede således badet i lyserød kærlighed – så heldig kan man være… Og så på en fredag:) Weekendens planer? I aften kommer hende her og hendes husbond til øl på Kajen. De har inviteret sig selv og tager selv øllerne med, og den slags fredagsplaner er næsten den hyggeligste slags.

Derudover står den på julefrokost og vennegrin – jeg har netop klikket det her sæt hjem fra Sofies nye Envii-kollektion og det havde egentlig været perfekt (for det er den slags julefrokost der starter kl 14), men så hurtigt når det nok ikke at komme. Trods alt;) Og så glæder jeg mig til at kunne pysle rundt i køkkenet – da jeg var i Stockholm i sidste uge sørgede jeg for at hamstre safran med hjem, så nu skal der bages julens første lusebullar… og måske gøres endnu et forsøg med de flødekarameller, der blev lidt mislykkede i sidste weekend. Imellemtiden har jeg nemlig fundet mig et sukker-termometer:) God fredag derude!

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top