Du læser nu
1. Søndag i Advent // Julerier på Kajen

1. Søndag i Advent // Julerier på Kajen

Første søndag i advent og Kajen emmer af doven julehygge… Vi er nogen, der er lidt trætte i håret efter årets første julefrokost igår, og et kort sving indom byen (og 20% på alt i Inspiration i Illum.. Hej), er nu afløst af tændt adventskrans og dyne i sofaen. Årets julefarver er her på matriklen bestemt til kobber (surprise), sølv, sort, aubergine og sart lyserød – og så har jeg fået klemt lyskæder ind i alle vinduerne, men den slags kommer jo bedst til sin ret, når det er mørkt.

Resten af dagen skal gå med æbleskive-bagerier – jeg har en plan om, at lave et ordentligt læs, så de kan ligge klar i fryseren til hele december.. Hvis de bliver gode, smækker jeg en opskrift op senere:)

 

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top