1. Søndag i Advent // Julerier på Kajen – ACIE
Julefrokost-Outfit // Årets første

1. Søndag i Advent // Julerier på Kajen

Første søndag i advent og Kajen emmer af doven julehygge… Vi er nogen, der er lidt trætte i håret efter årets første julefrokost igår, og et kort sving indom byen (og 20% på alt i Inspiration i Illum.. Hej), er nu afløst af tændt adventskrans og dyne i sofaen. Årets julefarver er her på matriklen bestemt til kobber (surprise), sølv, sort, aubergine og sart lyserød – og så har jeg fået klemt lyskæder ind i alle vinduerne, men den slags kommer jo bedst til sin ret, når det er mørkt.

Resten af dagen skal gå med æbleskive-bagerier – jeg har en plan om, at lave et ordentligt læs, så de kan ligge klar i fryseren til hele december.. Hvis de bliver gode, smækker jeg en opskrift op senere:)

 

10 kommentarer

 • Åh hvor har du gjort Kajen fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine, dejlige billeder. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De kugler er virkelig flotte sammen – desværre har jeg ikke set de farver i min lokale SG. Kan være man skulle prøve igen i næste uge. Hvor er det overskudsagtigt med hjemmebagte æbleskiver – dem har jeg aldrig prøvet at lave selv 🙂 Glædelig 1. december + advent til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt rundt omkring faktisk – de fleste er dog fra Miss Etoile, som forhandles i bla Bahne og Magasin. Ellers har jeg også hørt at Ikea skulle have lignende nu op til jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor ser det hyggeligt ud! Hvor er adventslysene fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Såååå fint sødeste A.
  Hvor er papir-dimserne fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En lidt for aktiv jule-Acie måske;) Og tak – jeg har også gjort mig umage.. Så kan the Grinch også lidt bedre holde mit juleri ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare fra Søstrene Grene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en aktiv jule-Acie! Overskud med æbleskiver og juleshopping i Illum på en søndag! Dit julepynt er virkelig fint. Man kan virkelig fornemme at det passer ind i din normale boligstil. Her er det hele bare rødt. Sådan er det når man bare arver julepynt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor har du købt de fine kugler?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost-Outfit // Årets første