Blødt tip // 3 x cashmere - Acie

Blødt tip // 3 x cashmere

Jeg spottede denne i H&M forleden – 100% cashmere til 499kr. Den lysegrå røg naturligvis fluks med hjem, og jeg er som følge heraf blevet kaldt “dejlig blød” hele weekend. Succes, med andre ord. Jeg kan lide den runde hals og det lidt løse fit – helt perfekt, hvis I spørger mig. Overvejer kraftigt om jeg burde klikke den hvide hjem også – I kan finde dem online HER!

12 kommentarer

  • Fnulrer den meget?
    Har den lækreste grønne cardigan jeg aldrig får brugt, fordi alt omkring mig bliver grønt når jeg har den på 🙁

  • De er så lækre, jeg har både erhvervet mig den lysegrå og den sortmelerede, og de bliver brugt flittigt. Mht. rabatkode brugte jeg 0560, der giver 25% på den dyreste vare, så sent som i går. Jeg kan forresten også anbefale H&Ms cashmere-tørklæder 😉

  • Mmm, hvor ser de vasede og lækre ud. Overvejer kraftigt, om ikke jeg skal have den sort-melerede. De er godt nok fine 🙂

  • Jeg har den i L! Og gid jeg havde set sin kommentar igår aftes, så var den hvide blevet klikket hjem til mig. Øv øv.

  • Der er 15% rabat på alt på H&M’s webshop med koden 4212 – men kun i dag! 🙂 Jeg har lige smidt den grå i kurven..

  • Jeg har virkelig overvejet dem i lang tid, men har ikke prøvet dem på endnu, så glæder mig til at se hvordan de sidder på! Farverne er i hvert fald basic nok til at man burde købe et eksemplar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top