Du læser nu
Det var en mørk og stormfuld aften…

Det var en mørk og stormfuld aften…

Det var en mørk og stormfuld aften...
Høhø.. Overskriften var for lokkende – hele situationen taget i betragtning. Bopbop. Jeg fik ombooket mit fly fra Oslo til en tidligere afgang og landede i København i eftermiddag, mens det endnu gik at lande. På bagsædet af en taxa lod jeg mig snegle gennem København (der er noget ironisk ved at det tog lige lang tid at flyve fra Oslo til Kastrup, som det gjorde at køre fra Kastrup til Kajen.. snork..), smilede af modige cyklister, der trodsede de kraftige vindpust og nåede hjem til Kajen, hvor jeg fik hevet Weberen og krydderurterne indendøre, inden Bodil (hvorfor?!) bankede på døren… Fik raseret fryseren for all things edible og bagt en kage. Det føltes rigtigt. Altså – at bage i blæsevejret. Forhåbentlig får I derude også brugt aftenen på at hygge indendøre, når nu hele verden er gået i stå – lad os håbe, at den ikke blæser helt væk:)

 Kommentarer (6)
  • Har lige opdaget at Gossip Girl er kommet tilbage på Viaplay – Bye bye Bodil! 😉 Kunne godt klemme et stykke af din kage ned sammen med, for NØJ den ser god ud!

  • Ej, igen mestrer du overskud til UG! Og så endda i blæsevejr og direkte fra Oslo. HOW?! Jeg sidder og spiser mandariner mens jeg skriver BA og hører Youtubes bedste hit mix. Er spændt på hvor længe den bilarlam skal lyde udenfor og hvornår lyset går efter det har blinket et par gange =/

  • Det var sgu nok meget smart at tage et tidligere fly – min far skulle have fløjet fra Oslo her til aften og han kom ikke afsted 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top