Du læser nu
Outfit // Pels og lammeuld

Outfit // Pels og lammeuld

Outfit // Pels og lammeuld

Brrr… Det er blevet koldt derude! Jeg arbejder hjemmefra, mens jeg nøje monitorerer vandstanden på Kajen – helt klar på at springe i kælderen og redde det vigtigste, hvis først vandet kravler op over kanten. De trappetrin I ser på disse billeder er pt under vand. Nå. Det var slet ikke dét det skulle handle om egentlig. Det skulle handle om, at det positive ved den Bodils drop-by er den efterfølgende kulde, som nu retfærdiggør at pelsen kommer i brug. Og lammefutterne ligeså. I weekenden i hvertfald;) Og selvom dette billede egentlig er fra sidste vinter, så vil jeg om lidt gå ud og finde noget frokost i same-same.

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top