Du læser nu
Hvid og kobber i mit vindue

Hvid og kobber i mit vindue

Hvid og kobber i mit vindue
Tempoet er lavt på Kajen idag. Meget lavt. En formiddags-stroll i indre by med Tine, frosne tæer og grin, efterfulgt af weekend-sæt, sofa-dyne og lys i stagerne. Og netop sidstnævnte tænkte jeg lige at dvæle lidt ved – for én af jer spurgte forleden, hvor mine hvide og kobber-farvede stager er fra – de er såmænd bare fra Søstrene Grene og købt for ca. 20kr stykket. Det er et par uger siden, men jeg tænker, at det ikke kan være umuligt at støve dem op et sted. I dag fik jeg også føjet noget kobber til samlingen. Og noget marmor. Men mere herom en anden dag:)
Hvid og kobber i mit vindue

 Kommentarer (6)
  • De er simpelthen så pæne – men sidst jeg var i SG havde de dem desværre ikke endnu. Så jeg må kigge efter dem næste gang jeg skal derind 🙂 har virkelig også kobberflip for tiden. Og har netop svaret på svigermors spørgsmål om juleønske: nemlig kobberversionen af Stelton termokanden <3

  • Tak for svar 🙂
    Og hvor fedt de er fra Søstrene Grene, må hurtigst muligt ud og kigge efter dem!!

    Rigtig god weekend 🙂

  • De har dem stadigvæk….i hvert fald her i Norge, men det er nok begrænset hvor mange der tager et smut til Norge for et par 20 kr.-stager;-) Jeg har selv købt dem i sort og med fare for at lyde som en freak, så var min første tanke da jeg så dem: “De ville lige være noget for Acie!” – jojo, din kobber-betagelse er ikke gået ubemærket hen hos mig:-)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top