Du læser nu
NOGET OM PUMPS & 20% RABATKODE TIL ASOS

NOGET OM PUMPS & 20% RABATKODE TIL ASOS

NOGET OM PUMPS & 20% RABATKODE TIL ASOS
Jeg elsker pumps. Punktum. Både til fest, men også til hverdag. For mig er skoene et bærende element i ethvert outfit – jeg forstår, nok ikke dem, der kun har nogle få sko at vælge imellem;) Lige nu drømmer jeg om, at have pumps i alle regnbuens farver, og jeg er én af dem, der har en lille samling pumps stående på kontoret, så jeg kan skifte alt efter lejlighed, outfit og humør. Til hverdag går jeg typisk i nederdel eller jeans – pumps fungerer til begge dele, og ofte kan man skaje lidt mere ud på fodfronten, når man (som jeg) ellers ikke er verdens mest sprælske menneske. For tiden består mit favorit outfit af mine sorte yndlings-pumps, et par gode jeans, en sweatshirt og klassiske smykker. Det er casual chic, og jeg lever nærmest i det – burde virkelig få taget et billede på en hverdag snart. Det er på listen. Nuvel. Tilbage til rabatkoden – i hele weekenden får I 20% på Asos ved at bruge koden WKEND20. Shop løs 😉

 

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top