Du læser nu
Opskrift // Chocolate Fudge Brownie

Opskrift // Chocolate Fudge Brownie

Åha… De mange (udendørs) adventsplaner gik hurtigt i vasken, som regnen piskede ned. Så meget for julemarked i Tivoli og romantiske forestillinger om at fælde eget juletræ på en plantage nordpå. Wawawa. Istedet var vi praktiske. Tog i IKEA, købte en puf til sofaen, 2 hylder til et køkkenskab og et juletræ fra en sælger på parkeringspladsen. Bum. Fra forestilling til virkelighed på 4 regndråber. Og da vi kom hjem blev puffen samlet, mens jeg varmede æbleglögg og skar resten af storm-brownien op. Flankeret af mandariner. For det er jul. Tændte op i adventskransen og satte en søndagsfilm på. Og sådan blev 2. søndag i advent altså for min del.

Opskrift // Hurtig Chocolate Fudge Brownie (ca. 12 stykker)

100g smør
2dl sukker
2 æg
1.25 dl kakaopulver
1 tsk vaniljesukker
1tsk frysetørret pulverkaffe
1tsk bagepulver
1.5dl hvedemel

Varm smørret op i en gryde og hæld sukkeret i så snart det er smeltet. Lad sukker og smør koge i et par minutter. Rør så æg, kakaopulver, vaniljesukker, pulverkaffe og bagepulver sammen i en separat skål. Bland det så med sukker-smørret og tilsæt herefter melet. Rør dejen fri for klumper og hæld den i en form (ca. 15x20cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i 20minutter nederst i ovnen ved 150grader. Jeg lavede iøvrigt en glasur af noget flormelis, lidt stærk kaffe og noget kakaopulver, men man kan også bare drysse den med lidt flormelis, hvis man ikke er til glasur:)

 

 Kommentarer (15)
 • Tusind tak for dit svar til min kommentar. Jeg er glad for du ikke tager det ilde op, for det er ment på den pæneste måde. Jeg synes nemlig du har nogle virkelig flotte former, og jeg undrede mig bare over, hvordan du kan se så flot ud, når de fleste af dine opskrifter er kage eller andet guf.

  Men det lyder jo ret så fornuftigt, at du spiser sundt og varieret i hverdagen, og at du så derfor skejer lidt mere ud i weekenden. Det er en god filosofi 🙂
  Jeg er klar over, at dette er en modeblog, og det derfor ikke er oplagt med sunde indslag, men der er så mange bloggere for tiden der skriver om diverse sundhedstendenser, og måske derfor jeg tænkte, at det kunne være spændende at høre din mening om denne sundhedstendens. Men igen, det er selvfølgelig ikke det din blog handler om 🙂

  Jeg vil dog gerne rose dig for en god og inspirerende blog, som virkelig viser, at man sagtens kan leve livet i overhalingsbanen med fuld fart på karrieren, og samtidig have en stille og rolig tilværelse i weekenderne med god gedigen hygge med familie, god kage, dyne i sofaen og en god film 🙂

 • Og så kan jeg i øvrig varmt anbefale yoga – man bliver udfordret på en helt anden måde og det er dælme hårdt. Måske mest for os, stive 🙂

 • Årh – tusind tak for den kommentar! Jeg prøver. Men det er også grænseoverskridende. Jeg er klar over, at jeg måske var blevet FOR privat. FOR fjern. Så nu tager jeg babyskridt tilbage i den retning jeg kom fra. Øver mig. Der er flere årsager hertil – desværre den slags årsager jeg ikke kan afsløre (endnu). Jeg har bare fået lidt fornyet energi på blogfronten 🙂 Men tak – både for at du tog dig tid til at kommentere, og fordi du havde bemærket det. Det er rart!

 • Haha – man ser tingene med forskellige briller. Og du ser jo også mine grønkåls-udskejelser på Insta 😉

  Fields. På en søndag. I december. Nu skal jeg stave til et nyt ord du tydeligvis har brug for: KAMIKAZE!

  ;););)

 • Åhr – jeg ved aldrig rigtigt, hvad jeg skal svare på sådan en kommentar. Det er helt fair spørgsmål og det er ikke fordi jeg bliver stødt eller fornærmet – det er bare fordi, det ikke lige er dét min blog handler om. Eller dette indlæg iøvrigt. Altså – hele “krops-diskussionen” 🙂 Jeg ville ønske, at vi kvinder kunne slippe hele vores kropsfiksering bare en gang imellem – men det er nok naivt af mig!

  Nå – men det hurtige svar, er at jeg løber (ikke så meget, som jeg gerne ville, nu hvor det er mørkt og koldt). Derudover vil jeg gerne igang med at dyrke yoga – men mest for den indre ros skyld. Og så spiser jeg helt almindeligt og varieret til hverdag – forsøger at undgå hvede i hverdagene (fordi jeg har en intolerance og får ondt i maven) og spiser måske færre kulhydrater end så mange andre af den grund. Det ved jeg ikke:) Og så giver jeg mig lov til at skaje ud i weekenderne – men når jeg bager en kage, så er den jo ikke kun til mig – jeg spiser jo ikke den hele selv;) Og så er jeg ikke typen, der går i byen hver weekend og drikker mine kalorier op – jeg tager dem hellere i et stykke kage.

  Jeg er klar over, at kager er overrepræsenterede på bloggen i forhold til fx grønkålssalat, men virkeligheden er alligevel at jeg pt spiser væsentligt mere af sidstnævnte end af førstnævnte. Kager er bare hyggeligere!

 • Den er altså også rigtigt god – æren skal egentlig sendes til min kollega, som havde den med på job for et par uger siden. Jeg måtte fluks igang selv også 🙂

 • Jeg læser MANGE blogs om dagen, men kommenterer virkelig sjældent og mest i forbindelse med konkurrencer (irriterende type, jeg ved det!). Men bliver lige nødt til at nævne, at jeg synes din blog er blevet rigtig rar og hyggelig på det sidste – ikke at den har været u-hyggelig eller dårlig før(!), men jeg oplever, at du deler lidt mere af dig selv og de små ting i dit liv i forhold til tidligere, hvor du var meget skarp til at skelne mellem det personlige og det, der blev fremstillet på bloggen.
  Ved ikke om det er noget bevidst, men jeg er i hvert fald fan af denne udvikling! 🙂

 • ^Alt det kageindtag? Efter min mening er der alt for lidt kage her på bloggen 🙂

  Mums det ser lækkert ud, Acie. Og så er jeg glad for at du har formået at stave og skrevet det ord, jeg altid på en måde har manglet – wawawa. Easy peasy. Jeg tilbragte noget af min søndag i fields som mindede mig om at jeg resten af december holder mig væk fra butikkerne – shiiiit alle de mennesker. Særlig elgiganten var et mareridt. Smuttede derfor hurtigt hjem og bagte boller og pølsehorn.

 • En dejlig søndag du har haft dig – og igen en lækker opskrift. Men spørgsmålet må igen igen være: Hvordan holder du dog på formuerne med alt det kageindtag?
  Du blogger aldrig rigtig om din livsstil – her mener jeg om du træner, løber eller andet – og det kunne jeg godt tænke mig at vide lidt om 🙂
  Du har jo en flot krop med smukke kvindelige former, så noget på du da gøre på sundhedsfronten.. Jeg er bare nysgerrig, that’s all 🙂

 • Hvor ser det bare lækkert ud!!
  De brownies skal jeg helt sikkert prøve at lave på et tidspunkt, når samvittigheden siger, at jeg skal være lidt god ved mig selv. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top