Sol over december - Acie

Sol over december

Sol over december

Åhhh… Klart frostvejr – intet får mig til at længes mere efter alpeluft og ski på fødderne, end netop den vejrkombination. Idag er virkeligheden anderledes og grå – men det er 2. søndag i advent og jeg vil bruge søndagen på at brunche (adventsgave – hurra!) og holde i hånd med ham jeg bedst kan lide. Vi skal have indkøbt årets juletræ. Og måske (hvis jeg er heldig og ekstra sød), så lykkes det mig også, at slæbe ham med i Tivoli:)

15 kommentarer

  • ja, der har været lidt hints her og der, men aldrig sådan at man kunne sige, åhh hun har en kæreste helt;) og det rager jo ikke os, selvom vi jo gerne vil vide det alligevel;) læserne er vel nysgerrige;) hhe

  • Jeg synes du gør det rigtig godt, Acie 🙂 Du sniger ham lige ind, uden at give mere, end jeg tror du selv synes, du kan være med til.
    Jeg smiler altid lige lidt, når du nævner ham, fordi det (næsten) aldrig er direkte, men mere som en indskudt sætning, så man lige skal arbejde lidt for at “opdage” ham 🙂 Håber I havde en dejlig adventssøndag.

  • Tja tjo.. Det er angstprovokerende, som én i helvede at dele ham, synes jeg. Og så er han jo (sådan overall) jo slet ikke til deling;) Men jeg ved også godt, at jeg ikke behøver, at være så angst for at være personlig, og skal måske også passe på, at jeg ikke holder kortene FOR tæt på kroppen. Så jeg forsøger forsigtigt. Babysteps. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top