Du læser nu
Outfit // Weekend Stroll

Outfit // Weekend Stroll

Outfit // Weekend Stroll
Outfit // Weekend StrollOutfit // Weekend Stroll  Outfit // Weekend Stroll Outfit // Weekend Stroll
Outfit // Weekend Stroll
Støvler – Isabel Marant pour H&M // jeans – Wonder exclusive fra Vero Moda // Sweatshirt – Isabel Marant pour H&M // pels – vintage // Solbriller – Forever21 // taske – Balenciaga Velo

Hold da helt macaron en billedstorm, hva’?! Jeg beklager. Men sådan én som mig oplever kun yderst sjældent kombinationen af dagslys, modlys, blide briser og andre foto-fantaster, som bloggerne elsker. Så nu får I dem. I håbet om, at vi alle overmættes. I har allerede set et lille preview forleden, men der var altså flere hvor de kom fra. Et typisk weekendoutfit fra min del (jaja – samvittigheden over hverdags-/job-outfits nager stadig.. I’m on it!) og iøvrigt første gang jeg får vist mine IM pour H&M-boots frem. Jeg er meget glad for dem. Men det er nok ganske forudsigeligt:)

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top